reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Hej kobietki, u nas pogoda cudna, aż chce się żyć, chciałoby się rzec. Tylko katar i brak męża od tygodnia trochę nie pozwalają mi się tym cieszyć:baffled:On się cieszy kolejnymi rekordowymi połowami, a ja sama z dzieciakami, mam już dosyć, a tu do niedzieli jeszcze tyle czasu:sorry2:

reklama
witam a ja jak nigdy mam spokojne przedpołudnie a o 15 wybywam najpierw wybieram sie z przyjaciółka do kina a potem zamierzamy pochodzic po Galerii i moze jakas kawka i ciacho?:happy2: mąż zostaje z dzieciakami :tak::-D a od 13 pażdziernika zaczynam kurs prawa jazdy :baffled:miłego dnia babeczki

Witam
Zosia śpi, pogoda superowa, zaraz idziemy do siostry na obiadek i wnko :)pozniej jade do meża z obiadkiem- gotowanym, nie wiem czy pisałam, ale juz wyszedł ze szpitala i teraz jest na dietce :tak:

Joanna fajnie na pewno perzyda Ci się prawko :tak:
Oj dziewczyny jak tak piszecie o szkole to az mi smutno ze w tym roku jeszcze nie idę
moze w styczniu lub na następny rok c bardziej prawdopodobne :tak:

milego dnia

smacznych ciast Kasiad
Miśka do niedzieli troszke daleko ale przy dzieciakach Ci zleci szybko;-)

reklama
Do góry