reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Hej, witam się wieczorową porą. Źle się czuję, łeb mi pęka, Oli zasmarkana, Patryk ma ponad 39. Normalnie wirus nas dopadł jak nic :shocked2:

reklama
a dzis mialam labe od 17-19 szymek byl ze swoja chrzestna pierwszy raz w cyrku i wrocil taki zachwycony ze poszedl spac ok 22:szok: oczywiscie siedzieli w 1 rzedzie zaraz kolo sceny zrobili sobie foto ze sloniem, jedli frytki, kupili balona latajacego konia jakis grajaco swiecacy wiatrak no pelen odlot.

dobrze miec taka chrzestna oj zdazylam do krawcoej spodnie zawiesc do skracania, zakupy zrobic wypic z tesciowa kawe i zatesknic.

no no KAROLA super dzien mial Szymek, a chrzestna jaka sliczna babeczka!!!:tak:Twoja siostra?

KASIAD zdrowia dla WAS wszystkich!!!!

gdzie zaginione AGI, MATYLDY i inne babencje?:szok:

karola, rzeczywiście odlot. Ja mam też dzisiaj odlot ale dlatego, że przez nam się MPEC wypiął i nie miałam przez cały dzień co i ciepłej wody. Mieli włączyć o 19 i do tej pory figa.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Musiałam gotować wodę do kąpania. Dzisiaj przynajmniej nie nażekam na swoje gorące mieszkanie, bo pomimo wyłączonych kaloryferó i otwrtego okna u Madzi przez cały dzień mam 24 stopnie. Teraz okna już pozamykałam i mam nadzieję, że się nie wyziębi za bardzo w nocy, bo przecież Maja jest chora a nie pozwoli się przykryć kołdrą. Założyłam jej skarpetki na nóżki, to już zaczęła się budzić. Mam nadzieję, że jutro już będzie normalnie.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ojej EWAMAt odlot odlotowi nierowny:sorry2::-(
ale i tak macie taki upal w domu......u nas w nocy 16 stopni a Lusiak sie odkrywa..normalnie malego ESKIMO mam....

reklama
Do góry