reklama
mysia23
mama dwójeczki
Ja zaglądam..
ale strasznie śpiąca dziś jestem..i lecę spać..wstałam o 6..rany jak te 2 godziny wcześniej robą wielka różnice...
do tego sama w domku cały day - mąż na meczu...pojechał zaraz po pracy...ale niech ma - bo widzę ze go meczy, że nie gra, to niech popatrzy choć...i nie wyżywa sie na mnie...
a jutro zmykam do kuzynki na 2 dni...a niech zatęskni za mną, będzie rozsądniejszy..
moze jeszcze z rana zajrzę...ale nie wiem..
ale strasznie śpiąca dziś jestem..i lecę spać..wstałam o 6..rany jak te 2 godziny wcześniej robą wielka różnice...
do tego sama w domku cały day - mąż na meczu...pojechał zaraz po pracy...ale niech ma - bo widzę ze go meczy, że nie gra, to niech popatrzy choć...i nie wyżywa sie na mnie...
a jutro zmykam do kuzynki na 2 dni...a niech zatęskni za mną, będzie rozsądniejszy..
moze jeszcze z rana zajrzę...ale nie wiem..
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Kasiad,ja jeszcze nie złozylam.Nie mam jak jechac po dochody,ale w koncu trzeba sie ruszyc.Jacka musze wyslac do skarbowki po odbior dochodów i po druki.I oczywiscie we wrzesniu nie bedzie rodzinnego z wychowawczym.Mysia, no nie dziwię się też bym się wkurzyła
Madzia, zdrówka dla Patryka, rzeczywiście ma spory próg wytrzymałości, bo gardło ropne przecież bardzo boli
A ja padam, bo wcześnie wstałam, ale za to pozałatwiałam dziś kupę spraw. Przede wszystkim złożyłam wreszcie wniosek o rodzinne kasę dopiero dostanę w pażdzierniku (za 2 miesięce), załatwiłam trochę zaległych spraw w moim zakładzie pracy w mieście (nie w siedzibie mojego rejonu, który mam pod nosem, tylko w dyrekcji), no i oddałam moje okulary do reklamacji. Zaraz jedziemy jeszcze na zakupy, nie chce mi się, ale lodówka pusta
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Wiem,wiem Kasiu.Przez ten remont mam w domu pierdzielnik,brud,kurz i wszystko co najgorsze.
Bartus ma nowa klase i ma w niej dwoch mega agresywnych łobuzów.Jestem przerazona jego opowiesciami.Uwzieli sie na jednego chłopca,bija gona kazdej przerwie,on placze i nic nie mowi nauczycielowi.Dokuczaja i mojemu Bartkowi.Jeden jest sasiadem mojej tesciowej,wiec chyba ja jutro odwiedze i porozmawiam z jego matka.
To sa dziesiecioletni chłopcy,dopiero dziesiecioletni....
Powiedzialam Bartusiowi,zeby sie nie dawał.Powiedzialam,zeby sie nie przejmował ewnetualna uwaga i ma oddawac.Ten chłopak ma zwyczaj lekkiego popychania i szturchania rozmowcy...Mowie Wam,wciekła jestem.
Musze pochwalic sie moim Bartusiem.W trzeciostesciku uzyskał wynik 58 na 60 pnkt.:-):-):-)
Bartus ma nowa klase i ma w niej dwoch mega agresywnych łobuzów.Jestem przerazona jego opowiesciami.Uwzieli sie na jednego chłopca,bija gona kazdej przerwie,on placze i nic nie mowi nauczycielowi.Dokuczaja i mojemu Bartkowi.Jeden jest sasiadem mojej tesciowej,wiec chyba ja jutro odwiedze i porozmawiam z jego matka.
To sa dziesiecioletni chłopcy,dopiero dziesiecioletni....
Powiedzialam Bartusiowi,zeby sie nie dawał.Powiedzialam,zeby sie nie przejmował ewnetualna uwaga i ma oddawac.Ten chłopak ma zwyczaj lekkiego popychania i szturchania rozmowcy...Mowie Wam,wciekła jestem.
Musze pochwalic sie moim Bartusiem.W trzeciostesciku uzyskał wynik 58 na 60 pnkt.:-):-):-)
agusia9915
Matka wariatka
witam;-)
reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Hej...jakaś spiaca jestem
męża nie ma juz wyszedl do pracy i znow caly dzień sama ...juz mam dosc tych remontów echhhh
Tycia a jak twoj remont? Zdecydowalaś sie juz na konkrety?
Mysia dobrze Cie rozumiem, ale chyba wiekszosc mam zostaje sam na sam z obowiazkami , dziećmi...taki juz nasz los,
a ja juz bym szla do jakiejs pracy te 1,5 roku jest wystarczające zeby siedzieć z dzidzią.
męża nie ma juz wyszedl do pracy i znow caly dzień sama ...juz mam dosc tych remontów echhhh
Tycia a jak twoj remont? Zdecydowalaś sie juz na konkrety?
Mysia dobrze Cie rozumiem, ale chyba wiekszosc mam zostaje sam na sam z obowiazkami , dziećmi...taki juz nasz los,
a ja juz bym szla do jakiejs pracy te 1,5 roku jest wystarczające zeby siedzieć z dzidzią.