reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam wszystkie Panie:-)

Kasiad:szok: powodzenia powodzenia kobieto, masakra z tymi przedszkolami, a u nas na wsi nie ma zapisów na zapas niestety, na kazdy kolejny rok zapisy od marca tego samego roku:baffled: pewnie do panstwowego się nie dostaniemy zeby Hubek mógł iść za rok, bo w tym roku nie przyjeto 150dzieci a wiadomo trzylatki maja pierwszeństwo. Więc albo zaczekamy do 2010 albo prywatne...

myslicie że to może być świerzb:confused::confused::confused: rany, oby nie!! może to atak komarów, no ale skoro nie swędzi... to nie wiem

Tak se mysle, ze moze nie byc to swierzb....jak ma tylko jedno dziecko w rodzinie....raczej swierzb przechodzi na wiekszosc domownikow......
na wszelki wypadek jednak isc do dermatologa bo jak to to....to im dluzej sie czeka tym gorzej wyleczyc.....i dziecko bedzie sie okropnie meczyc Ty Beza zreszta tez......

Witam :-)
Mówię Wam jaka jestem sierota :wściekła/y: Nastawiłam sobie budzik na 7mą, wzięłam prysznic, zjadłam śniadanie i już miałam wychodzić do tego przedszkola zapisać Oliwkę, jak coś mnie tknęło, że wczoraj na zebraniu w szkole pisałam datę 9 wrzesień a zapisy przecież są 15tego :nerd: Nie wiem jak mogły mi się tak dni pomylić :crazy: A mogłam sobie jeszcze z godzinę pospać, albo i dłużej, bo Oli jeszcze smacznie chrapie :angry:

reklama
Witam nocka nie ciekawa Gabrysia często się budziła i obydwoje z mężem chodziliśmy do niej Obudziła się o 5 .30 dałam jej butlę Kaszy i właśnie teraz wstała ale już nici ze spanie dziennego Wczoraj też koszmarny spacer i błyskawiczny powrót do domu :wściekła/y: Ja sobie chyba nigdy kurtki nie kupi a robi się coraz chłodniej .Dziś mam zebranie w szkole i u Zuzi i u Wojtka .Wojtek radzi sobie sam z odrabianiem lekcji już nie chce żebym z nim siedziala tylko mu sprawdzam Powiedzcie mi jak zachęcić go do czytania bo ma bardzo ubogi zasób slownictwa ,problemy z napisaniem i ułożeniem zdań już wszystkiego próbowalam:baffled: Zuzia radzi sobie świetnie i jeszcze stara sie pomóc Wojtkowi Idę bo Gabrysia woła muszę ją ubrać i doprowadzić chatke do porządku bo będę miała gościa a i zupę nastawić MIŁEGO DNIA CIOTECZKI:tak::-)

Do góry