reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Dzieńdoberek :-)

humorek mi dzis dopisuje, mimo, ze jakaś niewyspana jestem:-D byłam wczoraj wieczorkiem na pogaduchach babskich z kuzynką na mieście;-):-)

Tycia zdolnego masz synka, gratuluję:-):tak::-) a co do tych łobuzów, to uważam, że powinnas również porozmawiac z wychowawcą klasy, bo sama wiesz jak to różnie moze się skończyć dla tego chłopca na którego sie uwzieli czy innego... może to byc cos niewinnego, głupie zarty czy cos, ale moze to byc tez niebezpieczne...

miłego dnia wszystkim!!:-)

reklama
Witam.
Ach szkoła...:baffled:czasem istna dżungla,no i szkoda,ze dzieci nie maja zaufania do nauczycieli i to rodzice muszą rozwiazywać takie przykre konflikty.

Od rana mam niezbyt dobry humor.....:baffled:

Witam :-)

Tycia, gratuluję zdolnego syna :tak:

Ja też już byłam na dwóch wywiadówkach. U Damiana szczególnie było dłuuugo, bo to maturalna klasa i zrobili zebranie też pod tym kątem, siedziałam w szkole ponad 2 godziny :baffled:

czesc kochane juz w domu po cudownym urlopie 2 tygodnie cudownego slonca luzu zwyczajnie zyc nie umierac jestem cala ach i och wiec juz mozna sie domyslec bylo rewelacyjnie wczystko od A do Z nawet te sterty prania mnie nie strasza.

pewnie nie nadrobie tego co tu sie dzialo ale mam nadzieje ze u kazdej z was wszystko jest ok i zadnych tragedii nie bylo.

szkoda tylko ze tego turwckiego slonca nie mozna tu zabrac.

witam jeszcze raz.:-)

reklama
Hej dziewczynki, ja już po pracy, o jak miło, byłam dziś na 2h, do tego jakiś pokaz karate niezapowiedziany, czyli w rzeczywistości miałam tylko1.5 lekcji.
Tyciu, gratuluję Bartkowi wyniku z testu. Przydałby się w mojej klasie, też mam właśnie wychowawstwo w kl. IV, no ale na razie nie narzekam, dzieci mam całkiem grzeczne;)
Hej Karola, ale ci zazdroszczę, po mojej tureckiej opaleniźnie już prawie nie ma śladu.

Do góry