reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Pogoda dzisiaj do najlepszych nie należy. Pochmurno i ciapie od rana:baffled: Po wczorajszej bardzo spokojnej i bezproblemowej nocce, dzisiejsza musiała być już w normie, tzn. ok. 2 pobudka, marudy, wtulanie się w mamusię i dopiero po godzinie spanie. Wstałam z takim sobie średnim samopoczuciem:sorry2:
Z milszych rzeczy to mamy dzisiaj drugą rocznicę ślubu;-) Ciekawe czy mój mąż będzie pamiętał:confused: Wczoraj wieczorem zrobiłam Tiramisu i zjedliśmy po kawałku, ale stwierdziliśmy, że będzie lepsze dzisiaj, bo za krótko stało w lodówce:-p No i dzisiaj ukroiłam po śniadaniu kawałek i Victor zjadł - uwielbia ciasta;-) Zastanawiam się tylko co zrobić na obiad, bo teraz w ciąży mam z tym problem. Mięso, ziemniaki i surówki wchodzą mi tak średnio. Ciągle mogłabym jeść kluski, makarony, placki, sosy... :sorry2:

Dziewczyny czy spotkałyście się z takimi krostkami u swoich maluchów?
nie swędzą i są tylko na nóżkach.
Najwięcej na prawej stópce, trochę wzdłuż uda i lewej pachwinie.
Wygląda jakby wpadł w pokrzywy, co to może być? :confused::confused::confused:

Załączniki

• P1080554.JPG
    P1080554.JPG
    85,4 KB · Wyświetleń: 45
  • P1080556.JPG
    P1080556.JPG
    76,5 KB · Wyświetleń: 39
  • P1080558.JPG
    P1080558.JPG
    78,6 KB · Wyświetleń: 39
  • P1080564.JPG
    P1080564.JPG
    66,6 KB · Wyświetleń: 27
  • P1080562.JPG
    P1080562.JPG
    88 KB · Wyświetleń: 44
Dziewczyny czy spotkałyście się z takimi krostkami u swoich maluchów?
nie swędzą i są tylko na nóżkach.
Najwięcej na prawej stópce, trochę wzdłuż uda i lewej pachwinie.
Wygląda jakby wpadł w pokrzywy, co to może być? :confused::confused::confused:
moim zdaniem pokrzywka
moja miała juz kilka razy ani razu ja nie swedziało:no:

Witam

Wolfia wszystkiego dobrego z okazji rocznicy ślubu!!!

Beza, mój Filip ma czasem takie chrostki, ale później znikają...nie wiem od czego je ma...:confused::confused: widocznie nie jestem dobra w te klocki..jakoś sie tym nie przejmowałam, bo nie było ich aż tyle..

nie będę pisać bo mi ciut przeszło i nie chce wspominać...ale chodzi o mnie i męża...niestety wcale nie jest lepiej...

reklama
Do góry