reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Pogoda dzisiaj do najlepszych nie należy. Pochmurno i ciapie od rana Po wczorajszej bardzo spokojnej i bezproblemowej nocce, dzisiejsza musiała być już w normie, tzn. ok. 2 pobudka, marudy, wtulanie się w mamusię i dopiero po godzinie spanie. Wstałam z takim sobie średnim samopoczuciem
Z milszych rzeczy to mamy dzisiaj drugą rocznicę ślubu;-) Ciekawe czy mój mąż będzie pamiętał Wczoraj wieczorem zrobiłam Tiramisu i zjedliśmy po kawałku, ale stwierdziliśmy, że będzie lepsze dzisiaj, bo za krótko stało w lodówce No i dzisiaj ukroiłam po śniadaniu kawałek i Victor zjadł - uwielbia ciasta;-) Zastanawiam się tylko co zrobić na obiad, bo teraz w ciąży mam z tym problem. Mięso, ziemniaki i surówki wchodzą mi tak średnio. Ciągle mogłabym jeść kluski, makarony, placki, sosy...
Z milszych rzeczy to mamy dzisiaj drugą rocznicę ślubu;-) Ciekawe czy mój mąż będzie pamiętał Wczoraj wieczorem zrobiłam Tiramisu i zjedliśmy po kawałku, ale stwierdziliśmy, że będzie lepsze dzisiaj, bo za krótko stało w lodówce No i dzisiaj ukroiłam po śniadaniu kawałek i Victor zjadł - uwielbia ciasta;-) Zastanawiam się tylko co zrobić na obiad, bo teraz w ciąży mam z tym problem. Mięso, ziemniaki i surówki wchodzą mi tak średnio. Ciągle mogłabym jeść kluski, makarony, placki, sosy...
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Witam
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Z milszych rzeczy to mamy dzisiaj drugą rocznicę ślubu;-)
wszystkiego najlepszego dla Was, wielu lat w miłosci i wzajemnym szacunku, by dzieciaczki rosły zdrowo:-)
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Wolfia, wszystkiego co najlepsze z okazji rocznicy slubu. Duzo milosci, czulosci i wzajemnego szacunku
i ja przylaczam się do życzeń sto lat w szczęściu i miłościwszystkiego najlepszego dla Was, wielu lat w miłosci i wzajemnym szacunku, by dzieciaczki rosły zdrowo:-)
Dziewczyny czy spotkałyście się z takimi krostkami u swoich maluchów?
nie swędzą i są tylko na nóżkach.
Najwięcej na prawej stópce, trochę wzdłuż uda i lewej pachwinie.
Wygląda jakby wpadł w pokrzywy, co to może być?
Załączniki
agusia9915
Matka wariatka
moim zdaniem pokrzywkaDziewczyny czy spotkałyście się z takimi krostkami u swoich maluchów?
moja miała juz kilka razy ani razu ja nie swedziało
mysia23
mama dwójeczki
Witam
Wolfia wszystkiego dobrego z okazji rocznicy ślubu!!!
Beza, mój Filip ma czasem takie chrostki, ale później znikają...nie wiem od czego je ma... widocznie nie jestem dobra w te klocki..jakoś sie tym nie przejmowałam, bo nie było ich aż tyle..
nie będę pisać bo mi ciut przeszło i nie chce wspominać...ale chodzi o mnie i męża...niestety wcale nie jest lepiej...
Wolfia wszystkiego dobrego z okazji rocznicy ślubu!!!
Beza, mój Filip ma czasem takie chrostki, ale później znikają...nie wiem od czego je ma... widocznie nie jestem dobra w te klocki..jakoś sie tym nie przejmowałam, bo nie było ich aż tyle..
nie będę pisać bo mi ciut przeszło i nie chce wspominać...ale chodzi o mnie i męża...niestety wcale nie jest lepiej...
reklama
tez mi sie tak wydaje Weronika jak narazie raz miała tak i też sie nie drapałamoim zdaniem pokrzywka
moja miała juz kilka razy ani razu ja nie swedziało