reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

i ja witam
dzis juz zaliczylismy wizyte u lekarza i cos sie kroi na jelitówke bo biegunke Patrycze dosta brzuszek boli i cały czas 39goraczki WEronika narazie sie trzyma mam nadzieje ze ja ominie
a wczoraj przed 22 na pogotowiu wyladowalismy bo goraczka Patryka po ibufenie i kapieli dobiła 40,1:szok::szok: przeraziłam sie bardzo i do tego majaczyl cos przez sen ale lekarka na pogotowiu powiedziala ze mam nie panikowac:crazy: i kapiele robi cały czas i nic nie dała

reklama
Witam się po nocce do dupy :angry:
Oli dostała katar i ryczała nam w nocy, zciekało jej po gardle i miała co chwilę odruchy wymiotne :baffled: 2 dni temu byłam u koleżanki, u której synka właśnie w czasie naszej wizyty ujawnił się katar, więc pewnie się zaraziła :dry:

Madzia, zdrówka dla Patryka. A lekarzom to dobrze mówić, żeby nie panikować :wściekła/y:

Nie panikować, dobrze się mówi... Jak Staś miał 40 st to też jechałam pełna paniki na pogotowie i dostaliśmy lekarstwa.. Pani doktor powiedziała, żeby kupić też paracetamol i na zmianę z ibufenem dawać, żeby różne składniki działały... I w ten sposób zbijać gorączkę i nie ubierać za ciepło!! Zdrówka życzę!!

Dzien doberek

humor mam dzis do du..y, bo kurka znow leje i wieje. I to jak!!!!!!!!!!! Musze odswiezyc prawo jazdy bo zwariuje siedzac w domu.:crazy::rofl2::rofl2:

Cos mi BB nawala :crazy: niedosc ze musze sie caly czas na nowo zalogowywac choc niby daje ze ma pamietac ale dzis bylo ok wchodze i sobie mysle wow zapamietal pisze sobie na forum a za chwile patrze ze musze na nowo sie zalogowac bo mnie samo wylogowalo o co chodzi:crazy:

Madzia,wsplczuje.Strasznie wysoka goraczke miał Patrys:baffled::szok:.Mam nadzieje,ze Weroniczke ominie choroba:confused:.
Kasiad,pewnie zaaplikowalas Oli cos do noska.Mma nadzieje,ze szybko malej przejdzie:tak:
Widze,ze humory jakies do kitu u wszystkich:baffled:.U mnie nie najgorzej:happy:.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry