reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

i ja witam...

młody śpi już od 20 minut,
obiadu nie gotuje, posprzątane od wczoraj..jedynie jeszcze pranie zwiesić......
ale coś mi chmurki nadciągają i nie wiem czy padać nie zacznie..:baffled:

reklama
Nuska,udanego wypdu!!!:tak::-)
Ja prasuje,piore,odkurzam...nie mam siły.Musze sie wybrac do Ikei,ale nie mam kiedy:baffled:
U mnie podobnie,a mam jednego tylko berbecia,podziwiam matki wielu dzieci.
Też do Ikei sie wybieram,ale nie mam jak,bo męza ciągle nie ma,pracuje,a autobusem daleko:baffled:

Dziś małe starcie z mężem,jeszcze sie boczy,jakaś nerwowa jestem ostatnio:baffled:
Ale słonko pięknie świeci.
Spadam po południu do mamy na kawke.:tak:

Witam

u nas dzis piekny dzien. Jestem przeszczesliwa, ze w koncu nie pada i wyszlysmy z domu . Zaliczylysmy juz z Milenka plac zabaw i odwiedzilysmy polski sklep. Teraz Milka spi, a ja kawkuje.

Udanego dnia wszystkim.:-):-):-):-)

Irtasia,nie denerwuj sie:no:.
Gosia,ciezko wyluzowac.Zamowilismy duzy kontener i wrzucalismy wszystkie niepotrzebne rzeczy.Wyrzucilismy nasze lozko z sypialni i toaletke miedzy innymi.Jackowi szkoda było szafy,bo te meble były naprawde solidne.I tym sposobem w sypialni zostala nam tylko big szafa do renowacji i plazma z tel cyfrowa;-):-D.Pustawo dosyc:rofl2:.
Jak pomysle ile pracy przed nami to mam chec stad uciec.Raczej Jacek bedzie wszystko robił,zeby zaoszczedzic:sorry2:.Chcemy tez troszke porobic na strychu,zeby dzieciaki mialy w koncu odzielne pokoje:baffled:.Nie wiem jak z funduszami,bo wszystko teraz takie drogie:baffled:.
Nie marudze wiecej;-).
Usypialam Kondzia i sama usnelam ze zmeczenia.Ide sie wykapc i spac,bo pobudka przed 7:tak:.
Dobranoc:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry