reklama
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
witam i ja..ostatnio jakos nie mam czasu na BB, pewnie dlatego ze Laila w dzien juz w ogole nie spi ( no ale dzis wyjatek nastal), ciagle gdzies chodzimy albo przyjmujemy gosci a wieczorami sil brak he he
eh widze ze u WA tez troche chorowitkowo, u nas niestety tez....:-(
nie ma co martwic sie ciastem, w "najgorszym" WYPADKU MOZNA KUPIC
eh widze ze u WA tez troche chorowitkowo, u nas niestety tez....:-(
nie ma co martwic sie ciastem, w "najgorszym" WYPADKU MOZNA KUPIC
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
powiadasz goraczka to daj troche bo u nas zaledwie 18 stopni i niebo granatoweja jestem
byłam na długim i męczącym spacerze i padam
gorączka taka że nie idzie nawet o tej porze pospacerować ;-)
teraz siedze w domu i się nudzę
przyznaj sie ze sama chcialas zjesc ;-)Wczoraj załamałam się ciastem, nic nie zabrałam, od progu oznajmiłam, że nie wyszło, a dziś na spokojnie dodałam żelatyny i na górze ładne ptasie mleczko jest.... Nie wiem czemu wczoraj na to nie wpadłam
Joanna73
uzależniona od BB
a ja dzis byłam z Zuzią na urodzinach córki mojej najlepszej przyjaciólki bylo fajnie mąz zostal z Gabi i Wojtkiem w domu jak wróciłam to byl jakis wkurzony myslałam że przezemnie ale okazalo się ze ma atak dny moczanowej i spuchła mu bardzo noga i go bolala az nie mogl chodzić Jutro mamy wyjazd do teściów na caly dzień nie wiem jak ja to wytrzymam bo nie za bardzo lubie tam jeżdzić ale jadę ze wględu na dzieci żeby sie wychasaly Miłego wieczorku i jutrzejszego dnia :-)
reklama
Ale mi smaka na słodkie zrobiłyście Ja dziś nic nie piekłam, a ze słodyczy zjadłam tylko malutkiego loda. Popołudnie spędziliśmy na tężniach w Inowrocławiu. Odwiedziliśmy teścia, bo jest tam teraz w sanatorium po by-passach, a przy okazji Oliwka się inhalowała, może katar jest przez to szybciej przejdzie Generalnie miło spędziliśmy dzień, choć upał był rzeczywiście i duchota straszna.