MaGdaLenAx94
Fanka BB :)
Wiatrak jest włączony ale szczerze powiem ze mało co daje. Wieje ciepłym powietrzemWspółczuje mam nadzieje, ze wspomagasz się chociaż wiatrakiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiatrak jest włączony ale szczerze powiem ze mało co daje. Wieje ciepłym powietrzemWspółczuje mam nadzieje, ze wspomagasz się chociaż wiatrakiem
Napisałam wiadomość pewnie masz w innych Anna Dolatatak, mam zdjęcie ze ślubu na profilowym korzystam z pogody, bo u nas dzisiaj 35* i pluskamy sie nad basenem
Biedna, my też na poddaszu i od południowej strony okna mamy, na szczęście kupiliśmy ostatnio klimę i stoi w sypialni, rano juz okna zasłonięte żeby była ciemnica, jeszcze da się wytrzymaćZazdroszczę basenu. U nas jest chyba ze 40. Mieszkamy na poddaszu. Nie ma gdzie podłączyć klimatyzacji nawet
My też mamy klimę ale nie da się wypuścić rury za okno na poprzednim mieszkaniu nam pasowało. A teraz nie. A my właśnie mamy tak dom ze od rana do wieczora jest w słońcu. Teraz mamy ponad 30 stopni w domu... A najgorsze ze ja się przez ten upał źle czuje. Czuję że mi bardzo szybko serce bije nawet w spoczynku. Powietrza mi brakujeBiedna, my też na poddaszu i od południowej strony okna mamy, na szczęście kupiliśmy ostatnio klimę i stoi w sypialni, rano juz okna zasłonięte żeby była ciemnica, jeszcze da się wytrzymać
A jak zasłanialiśmy i zamykaliśmy okna to było jeszcze gorzej bo nie było ruchu powietrza wcale. Więc teraz mamy wszędzie pootwierane, trochę przeciąg jest. Ale ogólnie tragedia. A w nocy to nie wiem jak będziemy spać jak ma być 25 stopniBiedna, my też na poddaszu i od południowej strony okna mamy, na szczęście kupiliśmy ostatnio klimę i stoi w sypialni, rano juz okna zasłonięte żeby była ciemnica, jeszcze da się wytrzymać
No to nie ciekawie, uważaj żeby się nie przegrzać, może nogi moczyć w letniej wodzie żeby obniżyć temperaturę?A jak zasłanialiśmy i zamykaliśmy okna to było jeszcze gorzej bo nie było ruchu powietrza wcale. Więc teraz mamy wszędzie pootwierane, trochę przeciąg jest. Ale ogólnie tragedia. A w nocy to nie wiem jak będziemy spać jak ma być 25 stopni
A jest to możliwe? Nie siedzę na słońcu. Staram się dużo pić.No to nie ciekawie, uważaj żeby się nie przegrzać, może nogi moczyć w letniej wodzie żeby obniżyć temperaturę?
No to jak już założysz i zaczniesz ogarniać różne grupy to przepadniesz przynajmniej ja jestem uzależniona od grup na fejsie. Mam tego kilkadziesiąt wiadomo że nie czytam każdej od deski do deski, ale mam fazy na różne. Staraniowe, ciążowe, ale też mnóstwo z hobby: koty, rośliny, akwarystyka, budowa domu, książki, malowanie po numerach, no ogrom tego. Ile godzin dziennie spędzam już od lat na tym to wstyd się przyznaćBo jeżeli tak to po prostu muszę założyć fb specjalnie. Żeby dołączyć.
No pewnie nie ale jeśli się źle czujesz to może warto spróbować z ta woda, przy okazji można o stopki zadbać póki możemy się zginąćA jest to możliwe? Nie siedzę na słońcu. Staram się dużo pić.