MaGdaLenAx94
Fanka BB :)
Wiatrak jest włączony ale szczerze powiem ze mało co daje. Wieje ciepłym powietrzemWspółczujemam nadzieje, ze wspomagasz się chociaż wiatrakiem
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiatrak jest włączony ale szczerze powiem ze mało co daje. Wieje ciepłym powietrzemWspółczujemam nadzieje, ze wspomagasz się chociaż wiatrakiem
![]()
Napisałam wiadomośćtak, mam zdjęcie ze ślubu na profilowymkorzystam z pogody, bo u nas dzisiaj 35* i pluskamy sie nad basenem
![]()
Biedna, my też na poddaszu i od południowej strony okna mamy, na szczęście kupiliśmy ostatnio klimę i stoi w sypialni, rano juz okna zasłonięte żeby była ciemnica, jeszcze da się wytrzymaćZazdroszczę basenu. U nas jest chyba ze 40. Mieszkamy na poddaszu. Nie ma gdzie podłączyć klimatyzacji nawet![]()
My też mamy klimę ale nie da się wypuścić rury za oknoBiedna, my też na poddaszu i od południowej strony okna mamy, na szczęście kupiliśmy ostatnio klimę i stoi w sypialni, rano juz okna zasłonięte żeby była ciemnica, jeszcze da się wytrzymać
A jak zasłanialiśmy i zamykaliśmy okna to było jeszcze gorzej bo nie było ruchu powietrza wcale. Więc teraz mamy wszędzie pootwierane, trochę przeciąg jest. Ale ogólnie tragedia. A w nocy to nie wiem jak będziemy spać jak ma być 25 stopniBiedna, my też na poddaszu i od południowej strony okna mamy, na szczęście kupiliśmy ostatnio klimę i stoi w sypialni, rano juz okna zasłonięte żeby była ciemnica, jeszcze da się wytrzymać
No to nie ciekawie, uważaj żeby się nie przegrzać, może nogi moczyć w letniej wodzie żeby obniżyć temperaturę?A jak zasłanialiśmy i zamykaliśmy okna to było jeszcze gorzej bo nie było ruchu powietrza wcale. Więc teraz mamy wszędzie pootwierane, trochę przeciąg jest. Ale ogólnie tragedia. A w nocy to nie wiem jak będziemy spać jak ma być 25 stopni
A jest to możliwe? Nie siedzę na słońcu. Staram się dużo pić.No to nie ciekawie, uważaj żeby się nie przegrzać, może nogi moczyć w letniej wodzie żeby obniżyć temperaturę?
No to jak już założysz i zaczniesz ogarniać różne grupy to przepadnieszBo jeżeli tak to po prostu muszę założyć fb specjalnie. Żeby dołączyć.
No pewnie nie ale jeśli się źle czujesz to może warto spróbować z ta woda, przy okazji można o stopki zadbać póki możemy się zginąćA jest to możliwe? Nie siedzę na słońcu. Staram się dużo pić.