reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2023

reklama
Zazdroszczę basenu. U nas jest chyba ze 40. Mieszkamy na poddaszu. Nie ma gdzie podłączyć klimatyzacji nawet 🥵🥵🥵🥵🥵🥵
Biedna, my też na poddaszu i od południowej strony okna mamy, na szczęście kupiliśmy ostatnio klimę i stoi w sypialni, rano juz okna zasłonięte żeby była ciemnica, jeszcze da się wytrzymać

Biedna, my też na poddaszu i od południowej strony okna mamy, na szczęście kupiliśmy ostatnio klimę i stoi w sypialni, rano juz okna zasłonięte żeby była ciemnica, jeszcze da się wytrzymać
My też mamy klimę ale nie da się wypuścić rury za okno 🤦‍♀️ na poprzednim mieszkaniu nam pasowało. A teraz nie. A my właśnie mamy tak dom ze od rana do wieczora jest w słońcu. Teraz mamy ponad 30 stopni w domu... A najgorsze ze ja się przez ten upał źle czuje. Czuję że mi bardzo szybko serce bije nawet w spoczynku. Powietrza mi brakuje

A jak zasłanialiśmy i zamykaliśmy okna to było jeszcze gorzej bo nie było ruchu powietrza wcale. Więc teraz mamy wszędzie pootwierane, trochę przeciąg jest. Ale ogólnie tragedia. A w nocy to nie wiem jak będziemy spać jak ma być 25 stopni

A jak zasłanialiśmy i zamykaliśmy okna to było jeszcze gorzej bo nie było ruchu powietrza wcale. Więc teraz mamy wszędzie pootwierane, trochę przeciąg jest. Ale ogólnie tragedia. A w nocy to nie wiem jak będziemy spać jak ma być 25 stopni
No to nie ciekawie, uważaj żeby się nie przegrzać, może nogi moczyć w letniej wodzie żeby obniżyć temperaturę?

20220719_180838.jpg

Żeście mi dzisiaj ochoty narobily, poszlo zamówienie do męża ❤️

Bo jeżeli tak to po prostu muszę założyć fb specjalnie. Żeby dołączyć.
No to jak już założysz i zaczniesz ogarniać różne grupy to przepadniesz 😅🤣 przynajmniej ja jestem uzależniona od grup na fejsie. Mam tego kilkadziesiąt 😅 wiadomo że nie czytam każdej od deski do deski, ale mam fazy na różne. Staraniowe, ciążowe, ale też mnóstwo z hobby: koty, rośliny, akwarystyka, budowa domu, książki, malowanie po numerach, no ogrom tego. Ile godzin dziennie spędzam już od lat na tym to wstyd się przyznać 🥴😂

reklama
Do góry