reklama
Agulekjuleczka
Fanka BB :)
Jeżeli ciąża przebiega ok, to nie ma przeciwwskazań do jazdy na rowerze.To moja trzecia ciąża a mam wrażenie że wariuje najbardziej. Wiem że niektórymi rzeczami nie muszę się martwic za to zawsze znajdę coś innego do zmartwienia taki już rozum kobiety w ciąży chyba
Dziewczyny czy Wy jezdzicie na rowerze ? Zawsze w sezonie lubilam z córką pojeździć trochę . A teraz mam opór i nie wsiada na rower .
MaGdaLenAx94
Macie już coś kupione dla swoich maluszków?
Agulekjuleczka
Ja jeszcze nie, myślę że mam trochę czasu. Jutro mam dopiero pierwszą wizytę u lekarza.
Macie już coś kupione dla swoich maluszków?
MaGdaLenAx94
Ja jeszcze też nic ale chętnie już bym coś zaczęła kupować choćby nawet chusteczki mokre albo pampersyJa jeszcze nie, myślę że mam trochę czasu. Jutro mam dopiero pierwszą wizytę u lekarza.
MaGdaLenAx94
Napewno wszystko będzie wporzadku. Daj znać jak będziesz po.Ja dzisiaj wizyta na 17:15. Mam takiego stresa, ze aż mnie głowa boli. To będzie moja druga wizyta, na pierwszej jeszcze nie bylo serduszka
Ja mam przełożoną na jutro ze wczoraj. Więc mnie czeka jutro kolejny stres tak samo
grope_
Dziękuje Tez jestem dobrej myśli, ale z drugiej strony ta ciąża jest totalnie inna od pierwszej. Nie mam żadnych objawow, oprócz rosnącego brzuchaNapewno wszystko będzie wporzadku. Daj znać jak będziesz po.
Ja mam przełożoną na jutro ze wczoraj. Więc mnie czeka jutro kolejny stres tak samo
Najgorzej jak tak przekładają, mnie się to jeszcze nie zdarzyło. Najbardziej lubię wizyty rano bo nie trzeba czekać cały dzień
MaGdaLenAx94
Wlasnie najgorzej jak się czeka. Jutro mam ma 11:15 wiec nie najgorzej. A przełożyli mi bo lekarz musiał pilnie jechać do szpitala przyjąć poród. Więc to sytuacja losowa. Prawie się to nie zdarza.Dziękuje Tez jestem dobrej myśli, ale z drugiej strony ta ciąża jest totalnie inna od pierwszej. Nie mam żadnych objawow, oprócz rosnącego brzucha
Najgorzej jak tak przekładają, mnie się to jeszcze nie zdarzyło. Najbardziej lubię wizyty rano bo nie trzeba czekać cały dzień
Ja objawy mam. Mdłości, piersi mnie bolą i często mi się bardzo spać chce. Teraz jest dobrze bo nie jest goraco. Ale idą teraz upały więc znowu będę zdechnieta
reklama
MaGdaLenAx94
Z miejscem nie mam problemu w sumie właśnie tak zamierzam. Patrzyć na promocje i wtedy. Bo to tego będzie dużo schodziło a się nie psuje właśnie. Tylko ze ja mieszkam w Niemczech i nie wiem za bardzo jakie pampersy w sensie nie wiem które są dobre. Pampers firma wiadomo ale też bym chciała jakieś tańsze, będzie trzeba testowaćA to zawsze możesz kupić, nie zepsuje się, jeśli masz miejsce żeby składować to nie będzie ci zawadzać, a na promki warto polować w dzisiejszych inflacyjnych czasach na insta polecam Matka Promocja