reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2023

Ja ostatnio farbowałam włosy, normalnie farbuje.
Dziś na 8.30 byłam na echo serca , w sumie nie jest gorzej ale dobrze też nie 🙈🙈
Wróciłam poszłam z młoda jeszcze spać i dopiero wstałyśmy.
Nic mi się nie chce , nie mam siły na nic , tylko bym spala , apetyt zerowy. Jem na siłę. Trochę zjadłam rano płatków z mlekiem , teraz wstawiłam pizze do piekarnika.
Na obiad żółta fasolka 😁😁 jak dziś zobaczyłam na rynku to dostałam slinotoku ( wkoncu na coś) 🤤🤤🤤🤤🤤

Chciałam jechać na jagody ale facet na rynku mówi że nie ma w lasach 😔😔

reklama
Dziewczyny które mają już dzieci, myślicie o wózkach? 🙈 bo ja się ciagle zastanawiam jaki.. myślicie, że prawie trzylatek będzie jeszcze jeździł w wózku? 🤔 wiem, że są też te dostawki ale nie wiadomo jak to się sprawdzi w zasadzie 🤔
Myślę o boogaboo donkey albo cosatto. Nie wiem ile córka pojezdzi jeszcze, a dostawka na zimę to słabo.

Tylko pamiętaj że jeśli używasz mieszanek z indygo (indigofera tinctoria w składzie) to później, jeśli będziesz chciała rozjaśnić, to może wyjść zielono. Aczkolwiek czystą lawsonię kocham z całego serca, nigdy nie miałam tak zdrowych i mocnych włosów jak po hennowaniu. Lawson (barwnik) na trwałe łączy się z keratyną we wlosach, fizycznie pogrubia i odżywia, ale jako że to jest trwałe połączenie to trudno jest się go pozbyć.
Wiem!!! Kiedyś chciałam blond sombre i na końcówkach była jeszcze henna to fryzjerka zdębiała jak zobaczyła ze moje włosy zrobiły się zielone jak trawa na wiosnę albo ten pasek zielony tu na forum 😂😂😂😂

reklama
Hej, jak podchodzicie do l4, jestem ciekawa czy dużo z Was idzie na l4 w pierwszym trymestrze czy jednak pracujecie jak najdłużej? Ja dzisiaj jestem pierwszy dzień na l4, chcialam pracować dłużej ale jednak poszłam na zwolnienie jak sugerowała lekarka. Ciągłe nudności, zmęczenie, bóle brzucha, jadłowstręt a do tego stres w pracy to tylko potęgował.

Do góry