reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2023

Pisałyście wcześniej o pierogach, to dzisiaj wjechały ruskie z biedry :D wchodziły jak złoto 😂 no i wysłałam męża po bób, ale jakoś kwaśno mi pachnie. Nigdy nie wąchałam surowego bobu, wiec nie wiem czy to norma i mój ciazowy węch marudzi czy lepiej go wywalić? 🙈
Jak był w plastikowym woreczku to może tak zalatywac, ale ja nie jestem koneserem bobu 🤣

reklama
Czy zamierzacie kupować laktator czy uważacie to za zbędne? Bo ja kompletnie nie mam pojęcia a nie chce na darmo pieniędzy wydawac

Kartę z poprzedniej ciąży ? Mi to przecież zabrali przy porodzie i już nie oddali . I po co mu karta z przed 7 lat ? 🧐 ja bym zmieniła lekarza 😀 jestem trochę zdziwiona
W Niemczech to norma. Ma się jedna kartę na kilka ciąż. Dzięki temu widza dokładnie kiedy i co się działo, na co zwrócić szczególna uwagę. Jak wyniki badań.

Hej! Noc przespana. Może dlatego, że kładłam się spać o północy 😅. Chyba zainwestuje w laktator elektryczny, bo moja pierwsza historia laktacyjna zakończyła się szybko z powodu mojego przemęczenia i ciągłego dokarmiania mm. Mam jakiś kryzys żywieniowy, nic mi nie pasuje ani nie smakuje. Na śniadanie zjadam o polowę mniej niż zazwyczaj. Obiad jeszcze wejdzie. Zazwyczaj wieczorem włącza mi się alert głodowy, ale i tak mało co mi podchodzi.🥹

reklama
Ja poprzednim razem miałam elektryczny z Avent i nie wspominam go dobrze.
Teraz na pewno kupie elektryczny ale ten muszlowy.

Do góry