reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2023

U mnie nie potrzebowali nic z poprzedniego razu, a dostałam nową książeczkę odrazu, w 7 tygodniu, badania wszystkie sami zrobili mi
No to może każdy lekarz inaczej :) ja wiedziałam, ze w mojej jest jeszcze miejsce na kolejna ciąże, wiec ją zabrałam
Ze sobą 😀 może gdybym nie przyniosla
To pewnie tez Bym dostała nowa

reklama
Czy zamierzacie kupować laktator czy uważacie to za zbędne? Bo ja kompletnie nie mam pojęcia a nie chce na darmo pieniędzy wydawac
moim zdaniem jest bardzo przydatny. Mam w spadku po siostrze, którego używałam przy pierwszym dziecku ale kupię sobie nowy tym razem, taki żeby był naprawdę dobry.

Canpol Babies na yt ma fajny materiał o laktatorach. Chodzą po parku i pytają mamy jak to u nich było. Mega przyjemnie się ogląda i pomaga wyrobić opinię. Ja zdecydowanie kupię i już do szpitala zabiorę. No bo co szkodzi :)

Czy zamierzacie kupować laktator czy uważacie to za zbędne? Bo ja kompletnie nie mam pojęcia a nie chce na darmo pieniędzy wydawac
Chyba tak, mialam taki różowy avent, fajny był. Polecam bardzo też kolektor, bo na początku leci dużo mleka z obu piersi i ten kolektor wszystko zbiera, można przelać do woreczków i mrozić.

Chyba tak, mialam taki różowy avent, fajny był. Polecam bardzo też kolektor, bo na początku leci dużo mleka z obu piersi i ten kolektor wszystko zbiera, można przelać do woreczków i mrozić.
Ooo mi się marzy haakaa ladybug, kolektory standardowe u mnie się nie sprawdzały, zawsze się wylewało, bo dziecko kopało… i wieczne pranie pieluch ze stanika… dopiero teraz przy ciąży już nie leci z dwóch piersi na raz, a karmię 14mcy 😅

Ja mam neno uno, przydał się bardzo szczególnie ze miałam cc i musiałam rozkręcić laktację. Polecam ogólnie firmę neno. Maja stosunkowo tanie laktatory, a jakość rewelacyjna. Moja przyjaciółka prawie 2 lata jest KPI i przeszła przez większość renomowanych firm- medela, spectra itp a zawsze wraca do neno.

reklama
Do góry