super , ja robiłam to mam 222%Beta z dzisiaj i przyrost.
reklama
nie patrz na betę a na USG i tak miarodajne jest wyznaczenie w 12 tc na pierwszych prenatalnych . Lekarze zawsze liczą skończone tygodnie więc jak jesteś w 5+1 to dla nich jesteś w 5 tygodniu , aplikacje przeważnie podają już 6 tydzień ale go zaczynasz dopiero .Dziewczyny!
Ja już wariuję. Czytam i czytam o ciąży. Jeśli możecie mi powiedzieć jak liczyć ciążę ciążę tygodniach? Wg bety wychodzi mi 3 tydzień, ale wg ostatniej miesiączki 5tydzien. Czy ja już jestem w drugim miesiącu?
Pewnie jestem jedyna z tak głupimi pytaniami, ale to moja pierwsza ciąża a od internetu głową mi pęka
Olineekg
Fanka BB :)
ja mam totalny chill w tej ciąży czasem to sobie muszę dopiero przypomnieć „o matko ja jestem w ciąży przecież” bo zapominam o tym ale to może dlatego, że to moja druga ciąża jeśli czujesz taką potrzebę to idź! Idź i teraz i idź za dwa tygodnie! Myśl i czytaj ile chcesz..to Twoja pierwsza ciąża, ciesz się niąJak sobie radzisz z niecierpliwością? Ja cały czas czytam, myślę, nawet myślę żeby iść teraz i za 2 tygodnie
Monika1994
Dziękuję bardzonie patrz na betę a na USG i tak miarodajne jest wyznaczenie w 12 tc na pierwszych prenatalnych . Lekarze zawsze liczą skończone tygodnie więc jak jesteś w 5+1 to dla nich jesteś w 5 tygodniu , aplikacje przeważnie podają już 6 tydzień ale go zaczynasz dopiero .
Monika1994
Zazdroszczę, ja już nie mogę się doczekać serduszkaja mam totalny chill w tej ciąży czasem to sobie muszę dopiero przypomnieć „o matko ja jestem w ciąży przecież” bo zapominam o tym ale to może dlatego, że to moja druga ciąża jeśli czujesz taką potrzebę to idź! Idź i teraz i idź za dwa tygodnie! Myśl i czytaj ile chcesz..to Twoja pierwsza ciąża, ciesz się nią
to mi właśnie na odwrót , z każdą kolejna ciąża bardziej odwala na jej punkcie z pierwszą to nawet badań prenatalnych nie zrobiłam , tylko polówkowe i to dla ładnych zdjęć 4dja mam totalny chill w tej ciąży czasem to sobie muszę dopiero przypomnieć „o matko ja jestem w ciąży przecież” bo zapominam o tym ale to może dlatego, że to moja druga ciąża jeśli czujesz taką potrzebę to idź! Idź i teraz i idź za dwa tygodnie! Myśl i czytaj ile chcesz..to Twoja pierwsza ciąża, ciesz się nią
Grabarzenka
Jak sobie radzisz z niecierpliwością? Ja cały czas czytam, myślę, nawet myślę żeby iść teraz i za 2 tygodnie
W pierwszej ciąży miałam identycznie, chodziłam non stop. No i widzisz, raz był tylko pęcherzyk, raz był zarodek bez serdeuszka- ile stresu miałam przez te za wczesne wizyty i się schizowalam, że ciąża bezzarodkowa, później że nie będzie serca itp.Jak sobie radzisz z niecierpliwością? Ja cały czas czytam, myślę, nawet myślę żeby iść teraz i za 2 tygodnie
Teraz wolę iść później, ale żeby się wszystkiego dowiedzieć dokładnie za jednym razem i mieć pewność, że dzidzia ma wszystko na swoim miejscu
Katania
Hej dziewczyny i ja się przywitam, bo dodaje komentarze a oficjalnie mnie tu nie ma jeszcze mam 32 lata i dwoje dzieci na pokładzie 4 i 6 lat. U mnie termin między 3 a 6 lutym wychodzi. Z niecierpliwością czekam już na usg, ale wiem, że to jeszcze za wcześnie mogę się wypowiedzieć o małej różnicy wieku, b między moimi dziećmi jest 21 mies. Po urodzeniu drugiego dziecka przez jakieś dwa lata uważałam, że to była fatalna decyzja 3.5 roku w domu z 2 maluchów,byłam strasznie zmęczona teraz, gdy mają juz 4 i 6 lat i super razem współpracują, uwazam, że to było dobre posunięcie. Są już duzi, coraz bardziej samodzielni i zamarzyło nam się kolejne, już pewnie ostatnie maleństwo. Pozdrawiam Was wszystkie
reklama
Grabarzenka
Zawsze podziwiam kobiety, które tyle czasu są z dziećmi w domu szacun!Hej dziewczyny i ja się przywitam, bo dodaje komentarze a oficjalnie mnie tu nie ma jeszcze mam 32 lata i dwoje dzieci na pokładzie 4 i 6 lat. U mnie termin między 3 a 6 lutym wychodzi. Z niecierpliwością czekam już na usg, ale wiem, że to jeszcze za wcześnie mogę się wypowiedzieć o małej różnicy wieku, b między moimi dziećmi jest 21 mies. Po urodzeniu drugiego dziecka przez jakieś dwa lata uważałam, że to była fatalna decyzja 3.5 roku w domu z 2 maluchów,byłam strasznie zmęczona teraz, gdy mają juz 4 i 6 lat i super razem współpracują, uwazam, że to było dobre posunięcie. Są już duzi, coraz bardziej samodzielni i zamarzyło nam się kolejne, już pewnie ostatnie maleństwo. Pozdrawiam Was wszystkie
Ja uciekłam do pracy jak tylko Lena się zaadaptowała w żłobku, miała 8 miesięcy. Teraz cały czas pracuje i pewnie będę tak do 7 miesiąca i pozniej znów ta straszna przerwa od rzeczywistości... Nienawidzę tego, ale kocham być mamą więc no cóż. Coś za coś