reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2023

Hej dziewczyny! Nieśmiało witam się i ja. Miesiączka spóźnia się o tydzień... W dniu spodziewanej miesiączki i dwa dni później test negatywny. Od piątku ból piersi, wczoraj i dziś test pozytywny.... Późniejsza owulacja? Kto wie... Jutro lecę na betę.
Gratulacje! 😍😍 Czekamy na wyniki bety

reklama
Dziewczyny, myślicie już o wizycie u lekarza? Ja się zapisałam, ale dopiero na kolejny tydzień, na czwartek 9 czerwca. Według moich obliczeń to będzie jakiś 7 tydzień, więc powinno być już serduszko 😍
Ja mam 14.06 dopiero... Bo to będzie 7-8 tydzień jakoś. Dlatego dziś byłam na drugiej becie żeby się upewnić czy wszystko ok. Jeszcze w tygodniu zrobię progesteron bo w pierwszej ciąży miałam bardzo niski i brałam dupka

Mam córkę z marca 2021 i karmie ją piersią. Owulację też nie wiem kiedy mogłam mieć , ale jeden jedyny stosunek był 15 maja więc obstawiam że w tych okolicach była owulacja skoro pierwszy test pozytywny wyszedł 24 maja a beta 9,2 mlu

Mam córkę z marca 2021 i karmie ją piersią. Owulację też nie wiem kiedy mogłam mieć , ale jeden jedyny stosunek był 15 maja więc obstawiam że w tych okolicach była owulacja skoro pierwszy test pozytywny wyszedł 24 maja a beta 9,2 mlu
Oo. To będziemy miały taką samą różnice wieku u dzieci 🤣 moja mała z lutego 21.

Beta z dzisiaj i przyrost.

Załączniki

• IMG_20220529_173538.jpg
    IMG_20220529_173538.jpg
    140,3 KB · Wyświetleń: 296
  • Screenshot_2022-05-29-17-34-05-421_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-05-29-17-34-05-421_com.android.chrome.jpg
    213 KB · Wyświetleń: 290
Dziewczyny!
Ja już wariuję. Czytam i czytam o ciąży. Jeśli możecie mi powiedzieć jak liczyć ciążę ciążę tygodniach? Wg bety wychodzi mi 3 tydzień, ale wg ostatniej miesiączki 5tydzien. Czy ja już jestem w drugim miesiącu? 😁

Pewnie jestem jedyna z tak głupimi pytaniami, ale to moja pierwsza ciąża a od internetu głową mi pęka 🤭

witaj!!! ☺️ dla Ciebie również gratulacje 😘
Ja z pierwszą wizytą jeszcze trochę poczekam. Wole iść później, już coś wiedzieć i usłyszeć serduszko 🙈
Jak sobie radzisz z niecierpliwością? Ja cały czas czytam, myślę, nawet myślę żeby iść teraz i za 2 tygodnie 🤦‍♀️

reklama
Do góry