Kurcze Ciebie tez nie bardzo kojarze. widzialam pare wypowiedzi z 4,13lipca i pojedyncze wpisy z wczoraj i poniedzialku.Ja też
Nie wiem co robic z takimi osobami szczerze powiedziawszy, niech sie moze reszta wypowie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze Ciebie tez nie bardzo kojarze. widzialam pare wypowiedzi z 4,13lipca i pojedyncze wpisy z wczoraj i poniedzialku.Ja też
Ja, ja poproszęZbieram liste osob na watek zamkniety:
Smolna
Guardianangel
MagdALenAx94
мą∂яα ιиα¢zєנ
iza
natiii89
Pixi23
mary.m
LenkaW86
domini82
Paulina9303
lulilaj90
Moni91
Ania0
Katania
Logina
nd.natalia91
MoniqeOO
grope_
Ja bym dała dziewczynom szanse, zawsze potem w wątku prywatnym robi się selekcje po jakimś czasie.Kurcze Ciebie tez nie bardzo kojarze. widzialam pare wypowiedzi z 4,13lipca i pojedyncze wpisy z wczoraj i poniedzialku.
Nie wiem co robic z takimi osobami szczerze powiedziawszy, niech sie moze reszta wypowie?
Też tak myśle, szczególnie ze początek ciąży bywa trudny, a jak ktoś jeszcze pracuje plus np ma dzieci to tego czasu jest mało aby pisać. Ja gdy byłam tydzień na wsi to tez tylko czytałam i posta dopiero przy złapaniu neta dodałam ja myśle ze warto spróbować, grupka na fb tez już fajnie działa… pewnie po czasie zdecydujemy się na jedna firmę, chociaż ja wchodzę kilka razy dziennie tu i tuJa bym dała dziewczynom szanse, zawsze potem w wątku prywatnym robi się selekcje po jakimś czasie.
Ja się nie znam na tych badaniach powiem szczerze. Wszystkiego się dowiaduje od Was
Jak już macie tyle do ukrycia to też mnie dopiszcieZbieram liste osob na watek zamkniety:
Smolna
Guardianangel
MagdALenAx94
мą∂яα ιиα¢zєנ
iza
natiii89
Pixi23
mary.m
LenkaW86
domini82
Paulina9303
lulilaj90
Moni91
Ania0
Katania
Logina
nd.natalia91
Jest na naszej grupie fbKurcze Ciebie tez nie bardzo kojarze. widzialam pare wypowiedzi z 4,13lipca i pojedyncze wpisy z wczoraj i poniedzialku.
myślam żeby zrobić dla świętego spokoju że wszystko jest ok, ale teraz nie wiem czy to badanie ma sens , bo może się mylić.ja miałam błędny wynik amnio .który był do powtórki ,ale nie zdążyłam zrobić ,ale mam koleżankę która robiła i wyszło jej ,że nie ma wad dziecko ,a urodziło się chore . Ja ogólnie dużo siedziałam w tym czasie na BB i tam też sproo czytałam i było mnóstwo dziewczyn które po porodzie pisało ,że nifty się mylił zarówno w jedną stronę jak i w drugą. Zdarzało się ,że ktoś miał mieć chore dziecko a urodziło zdrowe lub miał mieć zdrowe a było chore ,bo niestety nifty nie wykryje wszystkich wad. A ty dlaczego chcesz robić to badanie? Ogólnie wpisz w lupke i wyszukaj jest sporo o tym na forum
I ja poproszęZbieram liste osob na watek zamkniety:
Smolna
Guardianangel
MagdALenAx94
мą∂яα ιиα¢zєנ
iza
natiii89
Pixi23
mary.m
LenkaW86
domini82
Paulina9303