reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2023

reklama
W życiu musisz tylko się wysr....ć i umrzeć, reszta można 😆
No tyle to wiem 🤣👍 a tak serio to bym się krępowała jakby mi ktoś obcy przychodził do domu i mnie sprawdzał bo to na tym polega, że ona uczy ale też sprawdza jak co się robi, plus wiadomo w domu bym musiała mieć porządek bo bym się ze wstydu spaliła żeby tak wpuścić kogoś. A Ty będziesz korzystać?

No tyle to wiem 🤣👍 a tak serio to bym się krępowała jakby mi ktoś obcy przychodził do domu i mnie sprawdzał bo to na tym polega, że ona uczy ale też sprawdza jak co się robi, plus wiadomo w domu bym musiała mieć porządek bo bym się ze wstydu spaliła żeby tak wpuścić kogoś. A Ty będziesz korzystać?
Tak, ale ja mam z polecenia, mloda spoko dziewczyna.
Wiesz one rozumieją ze po porodzie nie wszystko zawsze jest idealne, a z racji tego że nie mam tutaj mamy ani teściowej wole żeby mi ktoś pokazał conieco, zawsze lepiej kogoś mądrzejszego posłuchać

Tak, ale ja mam z polecenia, mloda spoko dziewczyna.
Wiesz one rozumieją ze po porodzie nie wszystko zawsze jest idealne, a z racji tego że nie mam tutaj mamy ani teściowej wole żeby mi ktoś pokazał conieco, zawsze lepiej kogoś mądrzejszego posłuchać
Pewnie, że tak. Tymbardziej że z tego co kojarzę to pisałaś że z takimi małymi dziećmi nie miałaś styczności? Ja miałam trochę więcej coś nie coś wiem a reszta przyjdzie z czasem sama 😊

Zbieram liste osob na watek zamkniety:
Smolna
Guardianangel
MagdALenAx94

мą∂яα ιиα¢zєנ :)

iza:)
natiii89
Pixi23
mary.m
LenkaW86
domini82
Paulina9303