reklama
Paulina9303
Zaangażowana w BB
Ciesz się że nie masz, nie ma się co sugerować tymA ja dziś znów nie mam mdłości, aż głupie myśli przychodzą do głowy. Może trochę wrócić dla świętego spokoju
Paulina9303
Zaangażowana w BB
Wczoraj mialam okazję podotykac tego bebetto, ale inny model. Co mi się podobało to właśnie ta amortyzacją, jest super miękki. Z minusów to mówili rodzice, że problemy są czasami z wymontowywaniem gondoli, potrafi się zacinać, plus jak jechałam nim to te przednie opony trochę mało skrętne, trzeba włożyć trochę sily w pchanie. Porównujac ten aspekt to cybexa koleżanki to pozostaje daleko z tyłu. Test na kostce takiej betonowej, takiej jak na chodniku. Oni byli sedanem BMW starszą i się zmieścili z wózkiem, także nie jest tak źle.@Paulina9303 ja też polecam bebetto my mieliśmy Holand bardzo duża gondola córka długo jeździła w niej ,bo późno siedziała . My mieszkamy na wsi i amortyzacja mega. Teraz pewnie też będę szukać bebetto
A jeśli chodzi o mdłości to męczą mnie dalej szczególnie wieczorami i do tego mega wzdęcia aż w nocy się wybudzam . Dodatkowo czuje taki dziwny posmak w ustach i chyba od tego też mi nie dobrze .
Ja mam teraz cybex talos. Rozważ ten model, jeśli masz ciężkie terenyWczoraj mialam okazję podotykac tego bebetto, ale inny model. Co mi się podobało to właśnie ta amortyzacją, jest super miękki. Z minusów to mówili rodzice, że problemy są czasami z wymontowywaniem gondoli, potrafi się zacinać, plus jak jechałam nim to te przednie opony trochę mało skrętne, trzeba włożyć trochę sily w pchanie. Porównujac ten aspekt to cybexa koleżanki to pozostaje daleko z tyłu. Test na kostce takiej betonowej, takiej jak na chodniku. Oni byli sedanem BMW starszą i się zmieścili z wózkiem, także nie jest tak źle.
MaGdaLenAx94
Fanka BB :)
Ja tez ostatnio mam mniejsze mdłości w sumie. Ale już nie myślę o tym. Skoro tak jest to tak ma być. Widocznie dzidzius daje nam odpocząć troszkę a potem wroci ze zdwojoną siląA ja dziś znów nie mam mdłości, aż głupie myśli przychodzą do głowy. Może trochę wrócić dla świętego spokoju
Paulina9303
Zaangażowana w BB
Nie wróci te objawy mijają pod koniec 1 trymestru, A my już jesteśmy tak daleko. Bardzo rzadko zdarzają się mdłości przez całą ciążę, potem może czasami lekko ale to już nie powinno być takie intensywne jak w pierwszych tygodniach, Info od mojego lekarzaJa tez ostatnio mam mniejsze mdłości w sumie. Ale już nie myślę o tym. Skoro tak jest to tak ma być. Widocznie dzidzius daje nam odpocząć troszkę a potem wroci ze zdwojoną silą
MaGdaLenAx94
Ale ja mam dopiero 10 tydzień to jeszcze trochę do końca 1 trymestr mamNie wróci te objawy mijają pod koniec 1 trymestru, A my już jesteśmy tak daleko. Bardzo rzadko zdarzają się mdłości przez całą ciążę, potem może czasami lekko ale to już nie powinno być takie intensywne jak w pierwszych tygodniach, Info od mojego lekarza
Paulina9303
Zaangażowana w BB
No ale to nie jest tak że dokładnie do końca 1 trymestru bite 12 tygodni musi być zle, poprawa jest stopniowa, teraz będziesz miała mdłości parę razy w tygodniu a potem już 1 albo 2, nie jest tak że moja 12 tydzień i od razu jak ręką odjął przynajmniej u mnie tak było, tak samo zaczęła się poprawa od około 10 tygodnia, nawet pisałam tutaj na forumAle ja mam dopiero 10 tydzień to jeszcze trochę do końca 1 trymestr mam
MaGdaLenAx94
No też prawda. Czasem męczy mniej, czasem wiecej a potem właśnie powoli mija. Chyba że któraś ma pecha i ja męczy całą ciążęNo ale to nie jest tak że dokładnie do końca 1 trymestru bite 12 tygodni musi być zle, poprawa jest stopniowa, teraz będziesz miała mdłości parę razy w tygodniu a potem już 1 albo 2, nie jest tak że moja 12 tydzień i od razu jak ręką odjął przynajmniej u mnie tak było, tak samo zaczęła się poprawa od około 10 tygodnia, nawet pisałam tutaj na forum
reklama
мą∂яα ιиα¢zєנ :)
U nas kwestia zakupów dla dziecka czy wybór wózka mąż pozostawił mi. Co do wózka stwierdził,że to i tak ja większości będę nim jeździć w tygodniu więc mam wybrać sobie taki jaki mi pasuje i się podoba. Wiec postawiłam na Mutsy.
Całą wyprawkę też mam sobie skompletować on bedzie placil i dźwigał siaty lub paczki z paczkomatu
Owszem będę go podpytywać,ale znając życie uslysze jak ci się podoba to kup
Jedynie prosił aby wózek nie był biały a mi się tak bardzo biale wózki podobaja
Całą wyprawkę też mam sobie skompletować on bedzie placil i dźwigał siaty lub paczki z paczkomatu
Owszem będę go podpytywać,ale znając życie uslysze jak ci się podoba to kup
Jedynie prosił aby wózek nie był biały a mi się tak bardzo biale wózki podobaja