reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Gil jak gila, modle sie byle to nie było znowu nic więcej;p
A sama ledwo dycham, w gardle jakby mi żyletki wsadzili
Ja vicksem smarowałam klatkę piersiową i stopy, nos maścią majerankowa. Później kupiłam jeszcze maść lekki oddech. Kładłam głowę wyżej niż resztę ciała. Dodatkowo polecam jeszcze to;)

Załączniki

• Screenshot_2022-09-22-20-07-55-213_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2022-09-22-20-07-55-213_com.instagram.android.jpg
    370,9 KB · Wyświetleń: 59
Ja vicksem smarowałam klatkę piersiową i stopy, nos maścią majerankowa. Później kupiłam jeszcze maść lekki oddech. Kładłam głowę wyżej niż resztę ciała. Dodatkowo polecam jeszcze t
U mlodej katar narazie pod kontrolą. Chociaz od żłobka ma wolne dzis. Za to ja ledwo wstalam do pracy. ;D nie wiem czy przetrwam weekend ;p

Ja Was podziwiam mega.. pech za pechem..
Aaa jakby tego było mało to w dzień doatalam smsa od dyrektorki żłobka ze znaleźli przypadek wszawicy... A gaba byla 3 dni w zlobku. Haha jutro idzie do mycia bo szampon juz zakupiony.
Pech za pechem to fakt. Duzo sil i cierpliwosci mnie to kosztuje. I szczerze to po malu zaczynają mi siadać nerwy i emocje coraz częściej puszczaja....
Zastanawiam się kiedy ta zla passa minie

Aaa jakby tego było mało to w dzień doatalam smsa od dyrektorki żłobka ze znaleźli przypadek wszawicy... A gaba byla 3 dni w zlobku. Haha jutro idzie do mycia bo szampon juz zakupiony.
Pech za pechem to fakt. Duzo sil i cierpliwosci mnie to kosztuje. I szczerze to po malu zaczynają mi siadać nerwy i emocje coraz częściej puszczaja....
ja również podziwiam, ja bym juz dawno oszalała🥹
Duzo zdrówka!!

I Czarka złapał jakis żlobkowy wirus. Dziś musialam odebrac go wcześniej bo dostał gorączki. To chyba taki psikus od losu bo rano zdążyłam go pochwalić do siostry, ze już tyle dni w żłobku i zdrowy.

reklama
Niestety trzeba to jakoś przeżyć. Wierzę i masz prawo mieć dosyć.. ale po burzy zawsze wychodzi słońce ☀️☺️

Do góry