rosenberg
Fanka BB :)
Ja tak samo c i dJa tylko c i d.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak samo c i dJa tylko c i d.
a C podajecie codziennie?Ja tak samo c i d
Tak, ale bez ciśnienia, czasami nam się zapomni np jak jestem w pracy do 22 a dziadki usypiają Filipa ogólnie, odpukac, mamy miesiąc w żłobku ciągiema C podajecie codziennie?
Ja nic nie podaje. Nawet D, robiłam ostatnio badanie poziomu i ma dalej przekroczony trochę więc nie dajęA podajecie dziecia moze jakies witaminy? My bierzemy Multisanostol ale zastanawiam sie czy jest mozecos lepszego i mniej slodkiego?
My też robimy dwa razy w roku poziom witaminJa nic nie podaje. Nawet D, robiłam ostatnio badanie poziomu i ma dalej przekroczony trochę więc nie daję
ja daję teraz 1000Dziewczyny a jaką dawkę witaminy D podajecie?
500j, dobieramy na podstawie wyników badańDziewczyny a jaką dawkę witaminy D podajecie?