Przy dzieciach jak nie urok to sraczka i to jest prawda. Po jednym problemie zawsse wychodzi drugi i tak całe życie dacie radę kochani ja serio bym przemyślała na waszym miejscu opiekę żeby tesciowa się młodą zajmowała i pójść na jej zasady, żeby wozić do niej. Bo w sumie jaka to dla Was różnica. Przywieziecie gratów do tesciowej, mlodej krzywda się nie stanie a może Babcia złapie cudowny kontakt z wnuczka. Pamiętaj, że czasami trzeba iść na ustępstwa mimo, że coś nam się nie podoba. A koniec końców może dla was będzie to też dobre rozwiązanie. (czyste mieszkanie)Aaa jakby tego było mało to w dzień doatalam smsa od dyrektorki żłobka ze znaleźli przypadek wszawicy... A gaba byla 3 dni w zlobku. Haha jutro idzie do mycia bo szampon juz zakupiony.
Pech za pechem to fakt. Duzo sil i cierpliwosci mnie to kosztuje. I szczerze to po malu zaczynają mi siadać nerwy i emocje coraz częściej puszczaja....
Zastanawiam się kiedy ta zla passa minie
reklama
To fakt tylko problem jest ten ze syn i corka przywożą do opieki babci chore dzieci. Wiec chcąc nie chcąc jk tam będzie to będzie siedziala z chorymi dzieciakami.... wiec dla mnie to słabe rozwiązanie teochePrzy dzieciach jak nie urok to sraczka i to jest prawda. Po jednym problemie zawsse wychodzi drugi i tak całe życie dacie radę kochani ja serio bym przemyślała na waszym miejscu opiekę żeby tesciowa się młodą zajmowała i pójść na jej zasady, żeby wozić do niej. Bo w sumie jaka to dla Was różnica. Przywieziecie gratów do tesciowej, mlodej krzywda się nie stanie a może Babcia złapie cudowny kontakt z wnuczka. Pamiętaj, że czasami trzeba iść na ustępstwa mimo, że coś nam się nie podoba. A koniec końców może dla was będzie to też dobre rozwiązanie. (czyste mieszkanie)
Wiesz powiem Ci, że przy Basi mialam ten sam problem. Nie rozumiałam czemu babcia nie może tylko Basia się zająć. Długo mi to zajęło, że dla niej tez to ciezkie żeby pogodzić wszystkie 3 wnuczki. Czy w chorobie czy w zdrowiu. Teraz poprostu wiem, że nie mogę od niej wymagać,, wyłączności,,To fakt tylko problem jest ten ze syn i corka przywożą do opieki babci chore dzieci. Wiec chcąc nie chcąc jk tam będzie to będzie siedziala z chorymi dzieciakami.... wiec dla mnie to słabe rozwiązanie teoche
U nas problem sie sam rozwiązał, rozłożyła mnie choroba ze nie mogę kończynami ruszyć ;D nie wiem jak my się we dwie bedziemy ogarniac takie chore ;pWiesz powiem Ci, że przy Basi mialam ten sam problem. Nie rozumiałam czemu babcia nie może tylko Basia się zająć. Długo mi to zajęło, że dla niej tez to ciezkie żeby pogodzić wszystkie 3 wnuczki. Czy w chorobie czy w zdrowiu. Teraz poprostu wiem, że nie mogę od niej wymagać,, wyłączności,,
No tak, tylko że to kwestia tygodnia. A uwierz, że mloda będzie chorowała co tydzień. Podziwiam, że macie taka robotę, że możecie chodzic na zwolnienia, u mnie by to nie przeszłoU nas problem sie sam rozwiązał, rozłożyła mnie choroba ze nie mogę kończynami ruszyć ;D nie wiem jak my się we dwie bedziemy ogarniac takie chore ;p
Mam o tyle dobrze ze mąż pracuje na zmiany i są wlasnie takie tygodnie ze tak naprawdę to on się zamienia z kolegami w pracy i siedzi z małą. Ja biore l4 juz jak naprawde musze ale staramy się tak to pogodzić zeby było ich jak najmniej.No tak, tylko że to kwestia tygodnia. A uwierz, że mloda będzie chorowała co tydzień. Podziwiam, że macie taka robotę, że możecie chodzic na zwolnienia, u mnie by to nie przeszło
A z babcia sie taka sytuacja ze z dwojka innych wnuczkow siedziala i to dlugo. I to nie chodzi o to ze ja sie zaparłam tylko o to ze babcia sie nie interesuje mloda. I jej chęci do siedzenia z nia tez niestety nie ma. A ja sie na sile nie bede prosila o siedzenie z dzieckiem.
sandra0777
Fanka BB :)
Dziewczyny, jak czytam o tych chorobach to podziwiam Wasza cierpliwosc. U mnie w pracy tez by L4 nie przeszlo. Dobrze, ze jednak wzielismy opiekunke. My szczepimy na meningokoki-generalnie na wszystko-tylko nad ospa sie zastanawiam.
sandra0777
A podajecie dziecia moze jakies witaminy? My bierzemy Multisanostol ale zastanawiam sie czy jest mozecos lepszego i mniej slodkiego?
Sylwia99
Ja tylko c i d.A podajecie dziecia moze jakies witaminy? My bierzemy Multisanostol ale zastanawiam sie czy jest mozecos lepszego i mniej slodkiego?
reklama
Ja dopiero zaczelam od tygodnia witaminę d, nic więcej dziewczyna nie podajeA podajecie dziecia moze jakies witaminy? My bierzemy Multisanostol ale zastanawiam sie czy jest mozecos lepszego i mniej slodkiego?