marta18691
Fanka BB :)
No jak ktoś zadzwoni wogole do mnie wysłałam kilka CV gdzie się dało no dziadek będzie jedynie on u nas cały czas przebywał jak remonty jakieś były...A co z Kubą masz kogoś do pilnowania?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No jak ktoś zadzwoni wogole do mnie wysłałam kilka CV gdzie się dało no dziadek będzie jedynie on u nas cały czas przebywał jak remonty jakieś były...A co z Kubą masz kogoś do pilnowania?
U nas też z teściową tak wyszło..
Współczuję naprawdę Wam, bo co chwila coś. Życzę dużo zdrówka.
a patrzyłaś może na opiekunkę? My mamy i jest naprawdę super.Mi tesciowa powiedziala ze nie będzie przyjeżdżać do nas bo ma swoje sprawy i nie ma czasu. Chce to mogę mala wozić tam... Tylko pytanie ile będzie miała dla niej czasu skoro niby go nie ma....
Tragedia ;/ straciłam wogole jakies takie serce do teściowej odkąd widze podejście do nas od urodzenia małej.
Patrzylam ale nie damy rady finansowo. Opiekunka wyjdzie tyle co moja wyplata wiec nie opłaca się kompletnie nam... No nic. Do wiosny przetrwamy;Da patrzyłaś może na opiekunkę? My mamy i jest naprawdę super.
U mnie narazie nie zamierza siedzieć.. ma też problemy małe ze zdrowiem, zaraz rehabilitace.. Siedziała z małą dwa tygodnie i wgl nie narzekała, że jest maruda, czy coś. No ale nie zmuszę tylko szkoda, że narobiła nadziei wcześniejMi tesciowa powiedziala ze nie będzie przyjeżdżać do nas bo ma swoje sprawy i nie ma czasu. Chce to mogę mala wozić tam... Tylko pytanie ile będzie miała dla niej czasu skoro niby go nie ma....
Tragedia ;/ straciłam wogole jakies takie serce do teściowej odkąd widze podejście do nas od urodzenia małej.
Moja mama tez mówiła że bedzie siedzieć z Czarkiem jak wróce do pracy, ale na wszelki wypadek zapisaliśmy go do żłobka. I dobrze zrobiliśmy bo po dwóch miesiącach nie miała już do niego siły. Spoko - przewidziałam toU mnie narazie nie zamierza siedzieć.. ma też problemy małe ze zdrowiem, zaraz rehabilitace.. Siedziała z małą dwa tygodnie i wgl nie narzekała, że jest maruda, czy coś. No ale nie zmuszę tylko szkoda, że narobiła nadziei wcześniej
No ja myślę o żłobku, ale narazie nie ma żadnych ofert pracy... Przeprowadziliśmy się, a ja dalej w kropce.Moja mama tez mówiła że bedzie siedzieć z Czarkiem jak wróce do pracy, ale na wszelki wypadek zapisaliśmy go do żłobka. I dobrze zrobiliśmy bo po dwóch miesiącach nie miała już do niego siły. Spoko - przewidziałam to
Gil jak gil zawsse tyle samo trwa poprostu inhalacje z soli, galganek Aliny i nic więcej4 dni w zlobku po 3 miesięcznej przerwie i gilu witamy !!!!;D szybki sposób na gila ?