reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Hej laski jak żyjecie ?
Jak wasze "maluchy" ?
U nas mała z niechęcią zaczela chodzić do żłobka bo pojawiły się nowe dzieci. Po południu w domu jest maruda bo idzie ząbek i upały tez nam dają w kosc. Chyba bierzemy ten czas na przetrwanie i czekamy na urlop z niecierpliwością;D
Mój maluch wszedł na najwyższy poziom bycia niegrzecznym dzieckiem😂 pomijając fakt że wszędzie go pełno to jak tylko usłyszy że czegoś nie wolno to wtedy ma największą frajdę. No i biega jak szalony więc kolana ma już porozbijane. Dodatkowo wróciło mu zapalenie spojowek lub coś podobnego bo oczy całe zaropiałe + katar więc znowu krople i walczymy. Ja termin mam pod koniec sierpnia a już się ledwo ruszam, zresztą te upały nie pomagają 🙄

reklama
Młody dostał uwagę która musiałam podpisać, że ugryźł dziecko 🤣🤣 już drugi raz
U nas też się zdarzyło że ugryzł, dwa razy dziewczynkę która jest dosyć głośna i dużo krzyczy, płacze i prawdopodobnie to było przyczyną. A że siedzieli obok siebie przy śniadaniu to chyba nie wytrzymał i stało się. A raz chłopca który spał i tutaj nie wiem co było przyczyną. Ale uwagi żadnej nie dostał😂

Upaly dają popalić u nas w domu ponad 30stopni 🙈dzieci marudne są 🤭
Hej laski jak żyjecie ?
Jak wasze "maluchy" ?
U nas mała z niechęcią zaczela chodzić do żłobka bo pojawiły się nowe dzieci. Po południu w domu jest maruda bo idzie ząbek i upały tez nam dają w kosc. Chyba bierzemy ten czas na przetrwanie i czekamy na urlop z niecierpliwością;D

U nas też zęby idą, dolne dwójki, czwórka na dole i na górze 😁

Załączniki

• IMG_20220627_214316_447.jpg
    IMG_20220627_214316_447.jpg
    66,4 KB · Wyświetleń: 70
Hej laski jak żyjecie ?
Jak wasze "maluchy" ?
U nas też maruda. Zabawy w domu są nudne. Jeździmy wiec nad rzekę i do babci na wieś (kotki, pieski, kury i ... traktor - wielka fascynacja Czarka). Stara się wszystko wymuszać płaczem i krzykiem i testuje nas na każdym kroku - to już chyba ten sławny bunt dwulatka. Chociaż zęby mamy jak narazie z głowy bo 16 w paszczy już jest od dawna. Mi za to cały czas niedobrze i nie mam siły biegać za małym szkodnikiem, a to dopiero początek atrakcji😂

U nas też maruda. Zabawy w domu są nudne. Jeździmy wiec nad rzekę i do babci na wieś (kotki, pieski, kury i ... traktor - wielka fascynacja Czarka). Stara się wszystko wymuszać płaczem i krzykiem i testuje nas na każdym kroku - to już chyba ten sławny bunt dwulatka. Chociaż zęby mamy jak narazie z głowy bo 16 w paszczy już jest od dawna. Mi za to cały czas niedobrze i nie mam siły biegać za małym szkodnikiem, a to dopiero początek atrakcji😂
No napewno aTwoj Czarek z którego jest ?

reklama
Hej laski jak żyjecie ?
Jak wasze "maluchy" ?
u nas upały pełną parą, wczoraj mieliśmy 35* wiec jak wróciłam z pracy to poszliśmy na basen się popluskac😉 wieczorem jeszcze pluskanie w ogrodzie😉 Dalej meczymy sie z katarem, z wodnistego zrobil sie zielony glut także musimy kolejny raz przesunąć szczepienie 😏

Załączniki

• IMG_4407.jpg
    IMG_4407.jpg
    86,4 KB · Wyświetleń: 78
Do góry