marta18691
Fanka BB :)
Ja nie mam prawka i wszędzie gdzie mogę z buta chodzę jedynie na zakupy jakieś większe to autem z moim jadę mój też dojeżdża do pracy dziennie i nawet nie zlicze ile kasy idzie na paliwo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja do pracy mam 3km i gdyby nie to ze zlobek na drugim końcu miasta to jeździłabym rowerem. Ale niestety nie mam wyjścia musze autem ;DJa akurat fajnie trafiłam, miesięcznie na benzynę maks 500 zł, żłobek 400, więc nie jest źle, wychodzimy sporo na plusie.
Tak, to możliwe. Znajomej syn ma uczulenie na psy. Mój siostrzeniec ma na łupież koniaDziewczyny mam chyba winowajcę katarów.. Alek rano był okazem zdrowia, a jak go odebrałam to katal i łzy z oczu mu płynęły. Była dogoterapia i ostatni raz jak był w zlobku, to też były psy i wrócił z katarem do domu..
Tylko czy to możliwe, że psy go uczulają, a koty niem
Możliwe. Ja mam psa w domu i mloda ciagle usmarkana. Jesteśmy wlasnie w trakcie diagnozy w kierunku alergii. Z kotem miala styczność i bez większych objawów...Dziewczyny mam chyba winowajcę katarów.. Alek rano był okazem zdrowia, a jak go odebrałam to katal i łzy z oczu mu płynęły. Była dogoterapia i ostatni raz jak był w zlobku, to też były psy i wrócił z katarem do domu..
Tylko czy to możliwe, że psy go uczulają, a koty niem
Super. Nawet sie nie obejrzymy a nasze maluchy będą kończyć przedszkoleMoja absolwentka
Takie małe dzieci i uwagi? Wtf...Młody dostał uwagę która musiałam podpisać, że ugryźł dziecko już drugi raz
AhahahahahaMłody dostał uwagę która musiałam podpisać, że ugryźł dziecko już drugi raz