reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja nie mam prawka i wszędzie gdzie mogę z buta chodzę 🤣jedynie na zakupy jakieś większe to autem z moim jadę 🙈mój też dojeżdża do pracy dziennie i nawet nie zlicze ile kasy idzie na paliwo 😱

reklama
Ja akurat fajnie trafiłam, miesięcznie na benzynę maks 500 zł, żłobek 400, więc nie jest źle, wychodzimy sporo na plusie.
Ja do pracy mam 3km i gdyby nie to ze zlobek na drugim końcu miasta to jeździłabym rowerem. Ale niestety nie mam wyjścia musze autem ;D

Wakacje tez raczej w domu bo wszystko strasznie drogie:/

Dziewczyny mam chyba winowajcę katarów.. Alek rano był okazem zdrowia, a jak go odebrałam to katal i łzy z oczu mu płynęły. Była dogoterapia i ostatni raz jak był w zlobku, to też były psy i wrócił z katarem do domu..
Tylko czy to możliwe, że psy go uczulają, a koty niem
Tak, to możliwe. Znajomej syn ma uczulenie na psy. Mój siostrzeniec ma na łupież konia 🙈

Dziewczyny mam chyba winowajcę katarów.. Alek rano był okazem zdrowia, a jak go odebrałam to katal i łzy z oczu mu płynęły. Była dogoterapia i ostatni raz jak był w zlobku, to też były psy i wrócił z katarem do domu..
Tylko czy to możliwe, że psy go uczulają, a koty niem
Możliwe. Ja mam psa w domu i mloda ciagle usmarkana. Jesteśmy wlasnie w trakcie diagnozy w kierunku alergii. Z kotem miala styczność i bez większych objawów...
Może twoj maly ma tez alergie na naskórek psa i moment reaguje

A my cale dnie spędzamy na dworze. Mloda jak wraca do domu to tak placze az sie zanosi. ;D

Dzis mloda miala pierwsze w życiu "zakończenie roku szkolnego" a raczej zlobkowego ;D było tyle wrazen ze po południu nie mogłam z nia dojść do ładu ;p

Moja absolwentka😁

Załączniki

• photocollage_2022623212927702.jpg
    photocollage_2022623212927702.jpg
    144,9 KB · Wyświetleń: 87
Hej laski jak żyjecie ?
Jak wasze "maluchy" ?
U nas mała z niechęcią zaczela chodzić do żłobka bo pojawiły się nowe dzieci. Po południu w domu jest maruda bo idzie ząbek i upały tez nam dają w kosc. Chyba bierzemy ten czas na przetrwanie i czekamy na urlop z niecierpliwością;D

reklama
Do góry