My w czwartek idziemy na szczepienie.u nas upały pełną parą, wczoraj mieliśmy 35* wiec jak wróciłam z pracy to poszliśmy na basen się popluskac wieczorem jeszcze pluskanie w ogrodzie Dalej meczymy sie z katarem, z wodnistego zrobil sie zielony glut także musimy kolejny raz przesunąć szczepienie
reklama
Mikstura
Fanka BB :)
Na MMR? My 1 sierpnia jesteśmy zapisane.My w czwartek idziemy na szczepienie.
Nieee, mamy jakieś zaległe 6w1.Na MMR? My 1 sierpnia jesteśmy zapisane.
W sumie to nie zaległe bo to od 16 msc do 18 msc mmr mamy z głowy juz. I 1 dawkę na kleszczowe zapalenie opon mozgowychNieee, mamy jakieś zaległe 6w1.
Michalina_25
my to 6w1 mielismy 3 tygodnie temu a teraz mmr i prevenarNieee, mamy jakieś zaległe 6w1.
Dziewczyny, troche nie daje mi to spokoju - Czarek praktycznie nie mowi zrozumialych slow. Poza baba i czasem mama to jeszcze tylko nasladuje zwierzeta (wychodzi mu to srednio). Wiem ze dzieci sie nie porównuje ale jak to jest u Was?
marta18691
Mój mówi dużo pojedynczych słów tylko ale rozumie dużo tylko jemu się nie chceDziewczyny, troche nie daje mi to spokoju - Czarek praktycznie nie mowi zrozumialych slow. Poza baba i czasem mama to jeszcze tylko nasladuje zwierzeta (wychodzi mu to srednio). Wiem ze dzieci sie nie porównuje ale jak to jest u Was?
Michalina_25
u nas też mało zrozumiałych słów, mama, tata, papa, mu, koko, baba, mniam, tutu i reszta takich prostych a reszta to nie wiadomo o co chodziDziewczyny, troche nie daje mi to spokoju - Czarek praktycznie nie mowi zrozumialych slow. Poza baba i czasem mama to jeszcze tylko nasladuje zwierzeta (wychodzi mu to srednio). Wiem ze dzieci sie nie porównuje ale jak to jest u Was?
U nas też malutko. Amam, mama, tata, baba, tam. Więcej pokazuje palcem. Nie przejmuj się tym jakoś specjalnie. Mieliśmy porównanie do kuzynki młodszej o dwa miesiące która już naprawdę jest bardzo do przodu, mówi "daj mi", "dziadzia" dużo innych rzeczy - ale ona ma starsza siostrę o dwa lata. To robi kolosalna różnice jak jest rodzeństwo. Jej siostra w wieku naszej też nie mówiła wiele. Ja się nie spinamu nas też mało zrozumiałych słów, mama, tata, papa, mu, koko, baba, mniam, tutu i reszta takich prostych a reszta to nie wiadomo o co chodzi
reklama
Czarki chyba tak mają, bo mój też niewiele mówi, raczej zrozumiale to nic. Czasem ma fazę, że mówi wyraźnie mama, baba, tata i papa, ale tak na co dzień to raczej gada coś po swojemu Zwierząt nie naśladuje. Ale ja się tym nie przejmuję, ma jeszcze czas. Widzę, że ze wszystkim tak jest, jak jest na coś gotowy to sam daje znać, więc i mówić pewnie zacznie w odpowiednim momencie, siostry syn też dość późno zaczął mówić, chyba koło 2 urodzin (pojedyncze słowa raczej, ale więcej niż więcej niż mama i tata). Ale za to większość rzeczy rozumie jak do niego mówię, aż czasem sama jestem w szokuDziewczyny, troche nie daje mi to spokoju - Czarek praktycznie nie mowi zrozumialych slow. Poza baba i czasem mama to jeszcze tylko nasladuje zwierzeta (wychodzi mu to srednio). Wiem ze dzieci sie nie porównuje ale jak to jest u Was?