reklama
Jak młoda rozpaczą to staram się jej tłumaczyć dlaczego się nie da/nie wolno itd. wiem że nie rozumie, ale o dziwo słucha i ten spokojny ton działa. Ale wiadomo, wszystko zależy od sytuacji i nie zawsze się udaje. Też staram się wyczuć czy faktycznie coś się dzieje że tylko marudzi bo chce wyłudzić np. rączki stopniowo ja od tych rączek staram się odzwyczaićTez nas chwile nie bylo, a tu sie dzieje.
Bylismy na urlopie w Sopocie-wszystko super gdybysmy nie trafili do szpitala z 40 stopni goraczki i jakas wysypka. Podobno wirus, ale Mlody mi sie przez rece lal. Wypisalismy sie na zadanie bo przebadali, nawodnili i nicnie znalezli.
Poza tym tak chwalilam swoja nianie a onami mowi, ze tylko do konca wakacji Dostalismy sie do zlobka, ale ja jeszcze nie wrocilam do pracy, wiec nampewnie przepadnie.
Moj Mlody robi sie coraz bardziej wymagajacy-tylko mamaimamai wszystko wymusza placzem-macie jakies sposoby na takich gosci?
No wlasnie próbuje ale coś mi się nie chcą załadować na forum... Ok chyba się udało.Ale super! Poka jakieś zdjęcia chociaż widoczkow!
Załączniki
Łaaaa Hanka jak się zmieniła, ale jej dawno nie widziałam ta mina łobuziakaDuzo jeździmy na rowerze, chodzimy na place zabaw, lody i tak życie płynie!
Michalina_25
Fanka BB :)
Mega
My w sierpniu planujemy lot do Chorwacji
rosenberg
Fanka BB :)
My tak samo jeszcze teraz w sumie auto sprzedajemy żeby balustradę na schodach zrobić ja bym już najchętniej do pracy wróciła, chociaż jak tak liczyliśmy dojazdy do roboty etc to niewiele to zmieni, chyba że zaproponują mi dobra stawkę, ale nie nastawiam sięKurcze zazdroszcze wam dziewczyny tych wyjazdow. U nas kolejny rok bez urlopu ceny są nieziemskie
My przestaliśmy jeździć autem i mamy 500 złoty więcej miesięcznie jeździmy na zakupy i wiadomo nad jezioroJa akurat fajnie trafiłam, miesięcznie na benzynę maks 500 zł, żłobek 400, więc nie jest źle, wychodzimy sporo na plusie.
No taki plus pracy z domu że przynajmniej te koszty odchodzą. I nie trzeba siedzieć w korkach - jest jakiś armagedon na drogach po naszej stronie miasta przez te remonty. My na razie ta Kreta a następne wakacje może w październiku gdzieś. Zbyt długi okres żeby planować
reklama
Eee tam zdrowiej na pieszo ale 30 km rozumiem wyjścia nie ma. My zamiast 1000 wydajemy 500 takze dla mnie warto dla siebie i środowiska . Rowerek i jazdaJa mam do pracy 30 km, nie mam wyjścia. Z resztą dla mnie to tak ogromna wygoda, że wolę wydać kilka stów na paliwo