reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Duzo jeździmy na rowerze, chodzimy na place zabaw, lody i tak życie płynie!

Załączniki

• Screenshot_20220621_093900_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20220621_093900_com.android.gallery3d.jpg
    336,9 KB · Wyświetleń: 91
  • Screenshot_20220621_093908_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20220621_093908_com.android.gallery3d.jpg
    328,4 KB · Wyświetleń: 90
reklama
To chyba taki etap bo u nas też ciągle mama i mama. Ja się cieszę z decyzji o żłobku bo tak to by chyba się nie chciał odkleić ode mnie przez 24h. No i oczywiście wymuszanie i płaczki to taki standard teraz😂

Tez nas chwile nie bylo, a tu sie dzieje.
Bylismy na urlopie w Sopocie-wszystko super gdybysmy nie trafili do szpitala z 40 stopni goraczki i jakas wysypka. Podobno wirus, ale Mlody mi sie przez rece lal. Wypisalismy sie na zadanie bo przebadali, nawodnili i nicnie znalezli.
Poza tym tak chwalilam swoja nianie a onami mowi, ze tylko do konca wakacji🥲 Dostalismy sie do zlobka, ale ja jeszcze nie wrocilam do pracy, wiec nampewnie przepadnie.
Moj Mlody robi sie coraz bardziej wymagajacy-tylko mamaimamai wszystko wymusza placzem-macie jakies sposoby na takich gosci?
Jak młoda rozpaczą to staram się jej tłumaczyć dlaczego się nie da/nie wolno itd. wiem że nie rozumie, ale o dziwo słucha i ten spokojny ton działa. Ale wiadomo, wszystko zależy od sytuacji i nie zawsze się udaje. Też staram się wyczuć czy faktycznie coś się dzieje że tylko marudzi bo chce wyłudzić np. rączki 😛 stopniowo ja od tych rączek staram się odzwyczaić 😛
😍 Ale super! Poka jakieś zdjęcia 🙈 chociaż widoczkow!
No wlasnie próbuje ale coś mi się nie chcą załadować na forum... 😬 Ok chyba się udało.

Załączniki

• Screenshot_2022-06-21-18-38-34-932_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-06-21-18-38-34-932_com.miui.gallery.jpg
    337,9 KB · Wyświetleń: 80
Kurcze zazdroszcze wam dziewczyny tych wyjazdow. U nas kolejny rok bez urlopu :( ceny są nieziemskie
My tak samo :( jeszcze teraz w sumie auto sprzedajemy żeby balustradę na schodach zrobić 🙈 ja bym już najchętniej do pracy wróciła, chociaż jak tak liczyliśmy dojazdy do roboty etc to niewiele to zmieni, chyba że zaproponują mi dobra stawkę, ale nie nastawiam się 🤷

No taki plus pracy z domu że przynajmniej te koszty odchodzą. I nie trzeba siedzieć w korkach - jest jakiś armagedon na drogach po naszej stronie miasta przez te remonty. My na razie ta Kreta a następne wakacje może w październiku gdzieś. Zbyt długi okres żeby planować 😅

reklama
Do góry