reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Duzo jeździmy na rowerze, chodzimy na place zabaw, lody i tak życie płynie!

Załączniki

• Screenshot_20220621_093900_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20220621_093900_com.android.gallery3d.jpg
    336,9 KB · Wyświetleń: 97
  • Screenshot_20220621_093908_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20220621_093908_com.android.gallery3d.jpg
    328,4 KB · Wyświetleń: 97
reklama
To chyba taki etap bo u nas też ciągle mama i mama. Ja się cieszę z decyzji o żłobku bo tak to by chyba się nie chciał odkleić ode mnie przez 24h. No i oczywiście wymuszanie i płaczki to taki standard teraz😂

Tez nas chwile nie bylo, a tu sie dzieje.
Bylismy na urlopie w Sopocie-wszystko super gdybysmy nie trafili do szpitala z 40 stopni goraczki i jakas wysypka. Podobno wirus, ale Mlody mi sie przez rece lal. Wypisalismy sie na zadanie bo przebadali, nawodnili i nicnie znalezli.
Poza tym tak chwalilam swoja nianie a onami mowi, ze tylko do konca wakacji🥲 Dostalismy sie do zlobka, ale ja jeszcze nie wrocilam do pracy, wiec nampewnie przepadnie.
Moj Mlody robi sie coraz bardziej wymagajacy-tylko mamaimamai wszystko wymusza placzem-macie jakies sposoby na takich gosci?
Jak młoda rozpaczą to staram się jej tłumaczyć dlaczego się nie da/nie wolno itd. wiem że nie rozumie, ale o dziwo słucha i ten spokojny ton działa. Ale wiadomo, wszystko zależy od sytuacji i nie zawsze się udaje. Też staram się wyczuć czy faktycznie coś się dzieje że tylko marudzi bo chce wyłudzić np. rączki 😛 stopniowo ja od tych rączek staram się odzwyczaić 😛
😍 Ale super! Poka jakieś zdjęcia 🙈 chociaż widoczkow!
No wlasnie próbuje ale coś mi się nie chcą załadować na forum... 😬 Ok chyba się udało.

Załączniki

• Screenshot_2022-06-21-18-38-34-932_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-06-21-18-38-34-932_com.miui.gallery.jpg
    337,9 KB · Wyświetleń: 87
Kurcze zazdroszcze wam dziewczyny tych wyjazdow. U nas kolejny rok bez urlopu :( ceny są nieziemskie
My tak samo :( jeszcze teraz w sumie auto sprzedajemy żeby balustradę na schodach zrobić 🙈 ja bym już najchętniej do pracy wróciła, chociaż jak tak liczyliśmy dojazdy do roboty etc to niewiele to zmieni, chyba że zaproponują mi dobra stawkę, ale nie nastawiam się 🤷

No taki plus pracy z domu że przynajmniej te koszty odchodzą. I nie trzeba siedzieć w korkach - jest jakiś armagedon na drogach po naszej stronie miasta przez te remonty. My na razie ta Kreta a następne wakacje może w październiku gdzieś. Zbyt długi okres żeby planować 😅

reklama
Do góry