reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Hej laski jak żyjecie ?
Jak wasze "maluchy" ?
U nas mała z niechęcią zaczela chodzić do żłobka bo pojawiły się nowe dzieci. Po południu w domu jest maruda bo idzie ząbek i upały tez nam dają w kosc. Chyba bierzemy ten czas na przetrwanie i czekamy na urlop z niecierpliwością;D
Mój maluch wszedł na najwyższy poziom bycia niegrzecznym dzieckiem😂 pomijając fakt że wszędzie go pełno to jak tylko usłyszy że czegoś nie wolno to wtedy ma największą frajdę. No i biega jak szalony więc kolana ma już porozbijane. Dodatkowo wróciło mu zapalenie spojowek lub coś podobnego bo oczy całe zaropiałe + katar więc znowu krople i walczymy. Ja termin mam pod koniec sierpnia a już się ledwo ruszam, zresztą te upały nie pomagają 🙄

reklama
Młody dostał uwagę która musiałam podpisać, że ugryźł dziecko 🤣🤣 już drugi raz
U nas też się zdarzyło że ugryzł, dwa razy dziewczynkę która jest dosyć głośna i dużo krzyczy, płacze i prawdopodobnie to było przyczyną. A że siedzieli obok siebie przy śniadaniu to chyba nie wytrzymał i stało się. A raz chłopca który spał i tutaj nie wiem co było przyczyną. Ale uwagi żadnej nie dostał😂

Upaly dają popalić u nas w domu ponad 30stopni 🙈dzieci marudne są 🤭
Hej laski jak żyjecie ?
Jak wasze "maluchy" ?
U nas mała z niechęcią zaczela chodzić do żłobka bo pojawiły się nowe dzieci. Po południu w domu jest maruda bo idzie ząbek i upały tez nam dają w kosc. Chyba bierzemy ten czas na przetrwanie i czekamy na urlop z niecierpliwością;D

U nas też zęby idą, dolne dwójki, czwórka na dole i na górze 😁

Załączniki

• IMG_20220627_214316_447.jpg
    IMG_20220627_214316_447.jpg
    66,4 KB · Wyświetleń: 68
Hej laski jak żyjecie ?
Jak wasze "maluchy" ?
U nas też maruda. Zabawy w domu są nudne. Jeździmy wiec nad rzekę i do babci na wieś (kotki, pieski, kury i ... traktor - wielka fascynacja Czarka). Stara się wszystko wymuszać płaczem i krzykiem i testuje nas na każdym kroku - to już chyba ten sławny bunt dwulatka. Chociaż zęby mamy jak narazie z głowy bo 16 w paszczy już jest od dawna. Mi za to cały czas niedobrze i nie mam siły biegać za małym szkodnikiem, a to dopiero początek atrakcji😂

U nas też maruda. Zabawy w domu są nudne. Jeździmy wiec nad rzekę i do babci na wieś (kotki, pieski, kury i ... traktor - wielka fascynacja Czarka). Stara się wszystko wymuszać płaczem i krzykiem i testuje nas na każdym kroku - to już chyba ten sławny bunt dwulatka. Chociaż zęby mamy jak narazie z głowy bo 16 w paszczy już jest od dawna. Mi za to cały czas niedobrze i nie mam siły biegać za małym szkodnikiem, a to dopiero początek atrakcji😂
No napewno aTwoj Czarek z którego jest ?

reklama
Hej laski jak żyjecie ?
Jak wasze "maluchy" ?
u nas upały pełną parą, wczoraj mieliśmy 35* wiec jak wróciłam z pracy to poszliśmy na basen się popluskac😉 wieczorem jeszcze pluskanie w ogrodzie😉 Dalej meczymy sie z katarem, z wodnistego zrobil sie zielony glut także musimy kolejny raz przesunąć szczepienie 😏

Załączniki

• IMG_4407.jpg
    IMG_4407.jpg
    86,4 KB · Wyświetleń: 75
Do góry