Mój maluch wszedł na najwyższy poziom bycia niegrzecznym dzieckiem pomijając fakt że wszędzie go pełno to jak tylko usłyszy że czegoś nie wolno to wtedy ma największą frajdę. No i biega jak szalony więc kolana ma już porozbijane. Dodatkowo wróciło mu zapalenie spojowek lub coś podobnego bo oczy całe zaropiałe + katar więc znowu krople i walczymy. Ja termin mam pod koniec sierpnia a już się ledwo ruszam, zresztą te upały nie pomagająHej laski jak żyjecie ?
Jak wasze "maluchy" ?
U nas mała z niechęcią zaczela chodzić do żłobka bo pojawiły się nowe dzieci. Po południu w domu jest maruda bo idzie ząbek i upały tez nam dają w kosc. Chyba bierzemy ten czas na przetrwanie i czekamy na urlop z niecierpliwością;D
reklama
U nas też się zdarzyło że ugryzł, dwa razy dziewczynkę która jest dosyć głośna i dużo krzyczy, płacze i prawdopodobnie to było przyczyną. A że siedzieli obok siebie przy śniadaniu to chyba nie wytrzymał i stało się. A raz chłopca który spał i tutaj nie wiem co było przyczyną. Ale uwagi żadnej nie dostałMłody dostał uwagę która musiałam podpisać, że ugryźł dziecko już drugi raz
marta18691
Fanka BB :)
Upaly dają popalić u nas w domu ponad 30stopni dzieci marudne są
Hej laski jak żyjecie ?
Jak wasze "maluchy" ?
U nas mała z niechęcią zaczela chodzić do żłobka bo pojawiły się nowe dzieci. Po południu w domu jest maruda bo idzie ząbek i upały tez nam dają w kosc. Chyba bierzemy ten czas na przetrwanie i czekamy na urlop z niecierpliwością;D
marta18691
Serio im odbiło uwagi dzieci w żłobku dostająMłody dostał uwagę która musiałam podpisać, że ugryźł dziecko już drugi raz
kwiatek250
Piękna jest!U nas też zęby idą, dolne dwójki, czwórka na dole i na górze
U nas też maruda. Zabawy w domu są nudne. Jeździmy wiec nad rzekę i do babci na wieś (kotki, pieski, kury i ... traktor - wielka fascynacja Czarka). Stara się wszystko wymuszać płaczem i krzykiem i testuje nas na każdym kroku - to już chyba ten sławny bunt dwulatka. Chociaż zęby mamy jak narazie z głowy bo 16 w paszczy już jest od dawna. Mi za to cały czas niedobrze i nie mam siły biegać za małym szkodnikiem, a to dopiero początek atrakcjiHej laski jak żyjecie ?
Jak wasze "maluchy" ?
marta18691
No napewno aTwoj Czarek z którego jest ?U nas też maruda. Zabawy w domu są nudne. Jeździmy wiec nad rzekę i do babci na wieś (kotki, pieski, kury i ... traktor - wielka fascynacja Czarka). Stara się wszystko wymuszać płaczem i krzykiem i testuje nas na każdym kroku - to już chyba ten sławny bunt dwulatka. Chociaż zęby mamy jak narazie z głowy bo 16 w paszczy już jest od dawna. Mi za to cały czas niedobrze i nie mam siły biegać za małym szkodnikiem, a to dopiero początek atrakcji
25.01.No napewno aTwoj Czarek z którego jest ?
reklama
Michalina_25
u nas upały pełną parą, wczoraj mieliśmy 35* wiec jak wróciłam z pracy to poszliśmy na basen się popluskac wieczorem jeszcze pluskanie w ogrodzie Dalej meczymy sie z katarem, z wodnistego zrobil sie zielony glut także musimy kolejny raz przesunąć szczepienieHej laski jak żyjecie ?
Jak wasze "maluchy" ?
Załączniki