reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja bym nie lakoerowala zebow, mi to sprawiło że się psują od środka i potem odpada kawałek i w środku sama czerń.
Pomyśl o tym jak będą.mialy stałe żeby
A nie chodzi Ci o lakowanie? Bo właśnie ze @Święta92 pisałyśmy o tym. O lakierowaniu znalazłam coś takiego:

Polega ono na pokryciu zębów specjalnym preparatem fluoru. W pierwszej kolejności stomatolog oczyszcza mleczne (lub stałe) zęby, a następnie nakłada na nie lakier. Lakierowanie wzmacnia zęby i działa profilaktycznie, zapobiegając pojawieniu się próchnicy. Jest również metodą leczenia próchnicy początkowej.

reklama
Wiecie gdzie kupie piżamkę dla dziewczynki na rozmiar 86 , tak żeby był krótki rękaw a długie spodnie? Szukam już kilka dni i nic nie mogę znaleźć...

Dziewczyny wasze maluchy tez was gryza ? Nie bylo u nas tego problemu odkąd nie wrocilam do pracy. Mloda czesta siedzi z tata i jego nie gryzie. A zostaje ze mną na valy dzien i mam wrażenie że wyładowuje emocje
Mojemu czasem sie zdarzy w emocjach. Niekoniecznie tych zlych - potrafi czasem ugryźć np. w palec z ekscytacji.

Dziewczyny wasze maluchy tez was gryza ? Nie bylo u nas tego problemu odkąd nie wrocilam do pracy. Mloda czesta siedzi z tata i jego nie gryzie. A zostaje ze mną na valy dzien i mam wrażenie że wyładowuje emocje
Mojemu czasem sie zdarzy w emocjach - niekoniecznie tych złych. Potrafi ugryźć np. w palec z ekscytacji.

Dziewczyny, czy tylko ja mam wyczerpanie organizmu ostatnio? 🙃
Ja dzisiaj. Stary wyjechał wczoraj nad jezioro remontować. Ja rano załatwiałam lekarza medycyny pracy z hania. Szybko na 9 do domu, bo niania przychodziła. Poszlam staremu dokumentację oddać do starostwa i do Energi.. Później na chwilę do roboty zobaczyć co się zmieniło. I do domu. Chwile posiedziałam i poszlam z hania do biura z pracy dac dokumenty itp.. I od razu po basie. 2 h w domu i musialam zaprowadzić basis na rolki, godzinę spacerowałam z Hanka, i biegiem zaprowadzić basis na tance.. Wróciłyśmy do domu 19.30... Nogi mi wchodzą w dupe albo dalej. Stary zabrał samochód i wszystko nogami. Jestem mega wyczerpana 😥

reklama
Do góry