reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
A u nas gorączka od południa bez żadnych innych objawów- jedynie dziąsła opuchnięte.
Nie mam pojecia od czego to moze byc, wątpie że to od ząbkowania. Zastanawiam sie czy jutro dzwonić do lekarza czy czekac…

Ja też. Właśnie zostawiłam starego w łóżku z pielucha i mokrymi chusteczkami bo młody ma kupę i leżę przykryta swetrem na podłodze w korytarzu. Wyszłam z sypialni prawie z płaczem, młody cały czas stękał, ja niewyspana, wku*wiona na maksa 😎
U mnie wczoraj podobna sytuacja. Wszystko mnie ostatnio wkurwia, jestem mega zmeczona. Wczoraj stary dostal mloda do uspienia bo ja miałam w sobie tyle emocji ze wolałam wyjsc na dol i przeczekać... chyba jakies przesilenie wiosenne ;D

U mnie wczoraj podobna sytuacja. Wszystko mnie ostatnio wkurwia, jestem mega zmeczona. Wczoraj stary dostal mloda do uspienia bo ja miałam w sobie tyle emocji ze wolałam wyjsc na dol i przeczekać... chyba jakies przesilenie wiosenne ;D
Mój młody nie pójdzie spać z nikim oprócz mnie. Ani na drzemkę ani wieczorem. W nocy też ja muszę wstać bo jak stary go dotknie to jest ryk, histeria, wybudzanie.
Chciałabym go chociaż na jeden dzień z ojcem zostawić a tu nawet nie ma kiedy.........

Mój młody nie pójdzie spać z nikim oprócz mnie. Ani na drzemkę ani wieczorem. W nocy też ja muszę wstać bo jak stary go dotknie to jest ryk, histeria, wybudzanie.
Chciałabym go chociaż na jeden dzień z ojcem zostawić a tu nawet nie ma kiedy.........
To u mnie stary dopiero 2 raz usypia Hankę w życiu. I sie udało 😀😀 a idziesz do pracy czy zostajesz z młodym?

Mój narzeczony usypia Lenę, z tym nie ma problemu. Ale od początku tygodnia wraca z pracy i cały czas ma coś do zrobienia, a mnie szlag trafia, bo chce chwilę dla siebie, a mogę sobie pomarzyć. On zawyczaj ją usypia, a ja idę się myć. Wracam i śpi.

reklama
No u nas tak samo.

Ja nie mam czasu dla siebie od ponad roku 🤣🤣 ja nawet jak się kąpię to z młodym, bo nie mam co z nim zrobić.
Ja się myje dopiero jak położę młodego spać.
Ale na dwójkę w kiblu młodego zabieram ze sobą do łazienki i wkładam do pustej wanny 😂😂 no bo w łóżeczku by wył 😂😂

Ja to bym chciała po prostu chwilę ciszy i samotności. Lubię przebywać sama i to był mój największy dylemat w kwestii posiadania dziecka, ten czas spędzony samotnie jest dla mnie ważny. I chyba tego mi najbardziej brakuje

Do góry