marta18691
Fanka BB :)
Może w Lidlu zobacz bądź na allegroWiecie gdzie kupie piżamkę dla dziewczynki na rozmiar 86 , tak żeby był krótki rękaw a długie spodnie? Szukam już kilka dni i nic nie mogę znaleźć...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może w Lidlu zobacz bądź na allegroWiecie gdzie kupie piżamkę dla dziewczynki na rozmiar 86 , tak żeby był krótki rękaw a długie spodnie? Szukam już kilka dni i nic nie mogę znaleźć...
Ja też. Właśnie zostawiłam starego w łóżku z pielucha i mokrymi chusteczkami bo młody ma kupę i leżę przykryta swetrem na podłodze w korytarzu. Wyszłam z sypialni prawie z płaczem, młody cały czas stękał, ja niewyspana, wku*wiona na maksaDziewczyny, czy tylko ja mam wyczerpanie organizmu ostatnio?
U mnie wczoraj podobna sytuacja. Wszystko mnie ostatnio wkurwia, jestem mega zmeczona. Wczoraj stary dostal mloda do uspienia bo ja miałam w sobie tyle emocji ze wolałam wyjsc na dol i przeczekać... chyba jakies przesilenie wiosenne ;DJa też. Właśnie zostawiłam starego w łóżku z pielucha i mokrymi chusteczkami bo młody ma kupę i leżę przykryta swetrem na podłodze w korytarzu. Wyszłam z sypialni prawie z płaczem, młody cały czas stękał, ja niewyspana, wku*wiona na maksa
Mój młody nie pójdzie spać z nikim oprócz mnie. Ani na drzemkę ani wieczorem. W nocy też ja muszę wstać bo jak stary go dotknie to jest ryk, histeria, wybudzanie.U mnie wczoraj podobna sytuacja. Wszystko mnie ostatnio wkurwia, jestem mega zmeczona. Wczoraj stary dostal mloda do uspienia bo ja miałam w sobie tyle emocji ze wolałam wyjsc na dol i przeczekać... chyba jakies przesilenie wiosenne ;D
To u mnie stary dopiero 2 raz usypia Hankę w życiu. I sie udało a idziesz do pracy czy zostajesz z młodym?Mój młody nie pójdzie spać z nikim oprócz mnie. Ani na drzemkę ani wieczorem. W nocy też ja muszę wstać bo jak stary go dotknie to jest ryk, histeria, wybudzanie.
Chciałabym go chociaż na jeden dzień z ojcem zostawić a tu nawet nie ma kiedy.........
Urlop mam aż do czerwca, umówiliśmy się że jeszcze w czerwcu nie idę żeby w razie choroby młodego mieć wolne bo idzie do żłobka, od lipca chce zacząć jakaś pracę, tylko muszę ją znaleźć najpierwTo u mnie stary dopiero 2 raz usypia Hankę w życiu. I sie udało a idziesz do pracy czy zostajesz z młodym?
To było rano xd młody zasypia tylko ze mną na łóżkuI co usnął sam ?? Ja jestem na takim skraju z tym nocnym wstawaniem, że za niedługo kogoś zabije
Ja się myje dopiero jak położę młodego spać.No u nas tak samo.
Ja nie mam czasu dla siebie od ponad roku ja nawet jak się kąpię to z młodym, bo nie mam co z nim zrobić.