reklama
Ja zylam bez lamp 5 lat póki kolejnego remontu nie zrobiłam stol mialam taki 60 letni z ojca piwnicy a do tego krzesła składane przez co najmniej rok da się żyćMy mamy listwy tylko częściowo założone bo brakuje nam połowy drzwi, więc tam jeszcze nam nie zamontowali i dalej nie mamy schodów... I lamp np w sypialni... Ale ja już się przyzwyczaiłam tak żyć ,
marta18691
Fanka BB :)
Ja mam taki stół jeszcze stary i krzesłaJa zylam bez lamp 5 lat póki kolejnego remontu nie zrobiłam stol mialam taki 60 letni z ojca piwnicy a do tego krzesła składane przez co najmniej rok da się żyć
rosenberg
Mikstura
Dziewczyny, ja byłam dzisiaj z dziewczynami u dentysty. U Idy na dwójce, z tyłu, zobaczyłam ciemną plamkę. Na razie jest to forma przebarwienia, jednak może z tego być próchnica, mamy obserwować. Udało się zalakierować tego jednego zęba. Matylda ma zęby w porządku, też jej zalakierował. Trochę się załamałam jak to odkryłam ale cóż
marta18691
Nie mały nie gryzie nikogo prędzej polizeDziewczyny wasze maluchy tez was gryza ? Nie bylo u nas tego problemu odkąd nie wrocilam do pracy. Mloda czesta siedzi z tata i jego nie gryzie. A zostaje ze mną na valy dzien i mam wrażenie że wyładowuje emocje
reklama
Juz nie. Ale niedawno pisałam o tym, że mnie gryzie i drapie a nic w jej życiu wtedy się nie zmieniło minie toDziewczyny wasze maluchy tez was gryza ? Nie bylo u nas tego problemu odkąd nie wrocilam do pracy. Mloda czesta siedzi z tata i jego nie gryzie. A zostaje ze mną na valy dzien i mam wrażenie że wyładowuje emocje