reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
My mamy listwy tylko częściowo założone bo brakuje nam połowy drzwi, więc tam jeszcze nam nie zamontowali :p i dalej nie mamy schodów... I lamp np w sypialni... Ale ja już się przyzwyczaiłam tak żyć ,😂
Ja zylam bez lamp 5 lat 😂póki kolejnego remontu nie zrobiłam 😂😂😂 stol mialam taki 60 letni z ojca piwnicy a do tego krzesła składane przez co najmniej rok 😁da się żyć 😂

My byliśmy w Tatrach w ostatni weekend :) pogoda w sobotę nam dopisała na maxa! W niedzielę trochę gorzej, ale i tak było kozacko.

Załączniki

• IMG_20220424_103551.jpg
    IMG_20220424_103551.jpg
    3 MB · Wyświetleń: 64
  • IMG_20220424_103510.jpg
    IMG_20220424_103510.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 65
Dziewczyny, ja byłam dzisiaj z dziewczynami u dentysty. U Idy na dwójce, z tyłu, zobaczyłam ciemną plamkę. Na razie jest to forma przebarwienia, jednak może z tego być próchnica, mamy obserwować. Udało się zalakierować tego jednego zęba. Matylda ma zęby w porządku, też jej zalakierował. Trochę się załamałam jak to odkryłam ale cóż 🥴

Dziewczyny wasze maluchy tez was gryza ? Nie bylo u nas tego problemu odkąd nie wrocilam do pracy. Mloda czesta siedzi z tata i jego nie gryzie. A zostaje ze mną na valy dzien i mam wrażenie że wyładowuje emocje

reklama
Dziewczyny wasze maluchy tez was gryza ? Nie bylo u nas tego problemu odkąd nie wrocilam do pracy. Mloda czesta siedzi z tata i jego nie gryzie. A zostaje ze mną na valy dzien i mam wrażenie że wyładowuje emocje
Juz nie. Ale niedawno pisałam o tym, że mnie gryzie i drapie a nic w jej życiu wtedy się nie zmieniło 😂minie to 😂😂😂😂

Do góry