Hania albo chodzi z nożykiem w buzi, bhp zachowanealbo ucieka z barbie starszej siostry a starsza właśnie robi sobie spa a najlepsza zmywarka i wchodzenie tam!!Dziewczyny czym zajmujecie swoje bąbelki mój to jakoś nie umie się ostatnio zająć sobą, 5 minut się pobawi i koniec, tylko chce raczkować, wstawać, wchodzić do zmywarki
reklama
U nas jest to samo tyle, że nie wstaje i nie raczkuje, więc jedyne co robi to podciąga się na drzwiach zmywarki jak jest otwarta, a poza tym pełza mi po całej chacie i burdel robi miałam chwilę jak spał, teraz znów zaczyna buszować, więc jak zje to spacer, żeby go trochę ujarzmićDziewczyny czym zajmujecie swoje bąbelki mój to jakoś nie umie się ostatnio zająć sobą, 5 minut się pobawi i koniec, tylko chce raczkować, wstawać, wchodzić do zmywarki
rosenberg
Fanka BB :)
SmieJCie sie, ale wyobraźcie sobie dziecko z białymi skarpetami dorosłego i to całymi czarnymi od spodu bo chodziłam po garażu w nich wiocha jak nie wiemMade my day
G
gość _199
Gość
SmieJCie sie, ale wyobraźcie sobie dziecko z białymi skarpetami dorosłego i to całymi czarnymi od spodu bo chodziłam po garażu w nich wiocha jak nie wiem
Ja pamiętam jak Alek miał z tydzień i mu stary ubrał tego pajaca, co ma klapę na dupie, tył do przodu. Jak to zobaczyłam prawie się zesikalam ze śmiechu, az mi prawie szwy puściły
No właśnie u mnie wczoraj 1 dzien okresu. Zdychałam pol wieczoraMoja siorka też ma migrenę co miesiąc, jak ma okres. Zdycha wtedy, że masakra..
zgredzus
Pokaż kombinezon, jak działa takie cuda może też kupię chociaż na noc [emoji28] bo moje to nawet przez sen całe łóżeczko pokonuje [emoji28][emoji28][emoji28]
Tesciowa kupila kombinezon Hani. Ubralam jej, a ona kładzie się i leży krzyżem i nie chce się ruszać[emoji23][emoji23][emoji23]
Ja chyba ubiore jak będę gotować obiadPokaż kombinezon, jak działa takie cuda może też kupię chociaż na noc [emoji28] bo moje to nawet przez sen całe łóżeczko pokonuje [emoji28][emoji28][emoji28]
Załączniki
G
gość _199
Gość
Ja polecam nocnik siedzi i się nie ruszy.Ja chyba ubiore jak będę gotować obiad
reklama
zgredzus
Nie mam takich cudów jeszcze
Ja polecam nocnik [emoji1787] siedzi i się nie ruszy.