reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny czym zajmujecie swoje bąbelki 😂😂 mój to jakoś nie umie się ostatnio zająć sobą, 5 minut się pobawi i koniec, tylko chce raczkować, wstawać, wchodzić do zmywarki 😐😐😐
Hania albo chodzi z nożykiem w buzi, bhp zachowane😂albo ucieka z barbie starszej siostry 😂a starsza właśnie robi sobie spa😂 a najlepsza zmywarka i wchodzenie tam!!

Załączniki

• Screenshot_20211021_125435_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20211021_125435_com.android.gallery3d.jpg
    376,3 KB · Wyświetleń: 78
  • Screenshot_20211021_125446_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20211021_125446_com.android.gallery3d.jpg
    277,6 KB · Wyświetleń: 81
  • Screenshot_20211021_125612_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20211021_125612_com.android.gallery3d.jpg
    327,7 KB · Wyświetleń: 79
reklama
Dziewczyny czym zajmujecie swoje bąbelki 😂😂 mój to jakoś nie umie się ostatnio zająć sobą, 5 minut się pobawi i koniec, tylko chce raczkować, wstawać, wchodzić do zmywarki 😐😐😐
U nas jest to samo tyle, że nie wstaje i nie raczkuje, więc jedyne co robi to podciąga się na drzwiach zmywarki jak jest otwarta, a poza tym pełza mi po całej chacie i burdel robi 🙈 miałam chwilę jak spał, teraz znów zaczyna buszować, więc jak zje to spacer, żeby go trochę ujarzmić 😂

SmieJCie sie, ale wyobraźcie sobie dziecko z białymi skarpetami dorosłego i to całymi czarnymi od spodu bo chodziłam po garażu w nich 😂 wiocha jak nie wiem 😂😂😂☠️

Ja pamiętam jak Alek miał z tydzień i mu stary ubrał tego pajaca, co ma klapę na dupie, tył do przodu. Jak to zobaczyłam prawie się zesikalam ze śmiechu, az mi prawie szwy puściły 🤣🤣

Pokaż kombinezon, jak działa takie cuda może też kupię chociaż na noc [emoji28] bo moje to nawet przez sen całe łóżeczko pokonuje [emoji28][emoji28][emoji28]
Ja chyba ubiore jak będę gotować obiad 😂😂😂

Załączniki

• Screenshot_20211021_151120_com.google.android.apps.messaging.jpg
    Screenshot_20211021_151120_com.google.android.apps.messaging.jpg
    245,7 KB · Wyświetleń: 85
reklama
Do góry