G
gość _199
Gość
Ja właśnie dzisiaj odebrałam. Będę już go uczyła na nocnik robić, jak na razie fajnie mu się tam siedziNie mam takich cudów jeszcze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja właśnie dzisiaj odebrałam. Będę już go uczyła na nocnik robić, jak na razie fajnie mu się tam siedziNie mam takich cudów jeszcze
A wiesz, że średnio zdrowe jest uczenie takiego Maluch? I ogólnie pozbawione trochę sensu. Tu pierwszy lepszy artykulJa właśnie dzisiaj odebrałam. Będę już go uczyła na nocnik robić, jak na razie fajnie mu się tam siedzi
Ja go nie odpieluchowuje, tylko przyzwyczajam do nocnika. Rano zawsze robi kupę i mam zamiar go sadzac na 10 minut dziennie.A wiesz, że średnio zdrowe jest uczenie takiego Maluch? I ogólnie pozbawione trochę sensu. Tu pierwszy lepszy artykul
Jakie są skutki przedwczesnego odpieluchowania? - Mamologia - czyli mama psycholog
Każda mama w swoim „mamowo-dzieciowym życiu” musi zmierzyć się z wieloma bombardującymi ją zewsząd pytaniami: jeszcze nie siedzi? Jeszcze nie chodzi? Jeszcze nie włączyłaś mu do diety truskawki? Jeszcze nie mówi? Jeszcze chodzi z pieluszką? Odpowiedź na ten zestaw pytań jest zawsze taka sama „MA...mamologia.pl
To ja mojej babci wysłałam zdjęcia w ramkach mój to tak zapakował że jak Maryśka wyglądała czarny strecz i taśma brązowa poczta przychodzi do babci a ona co oni mi wysłali marihuane nie umiała tego rozpakować a śmiać mi się chce bo ma Maria na imięA jakie skutki uboczne ma marichuanna? Wszystko przestaje bolec, czujesz chill i jesteś glodnaraj
No czytałam to babka 8dzieci miałaTak piszemy o uzależnieniach aż w wyszukiwarce z wiadomościami, które mogą mnie zainteresować wyświetlił mi się artykuł "uzależniona od rodzenia dzieci"
Poważnie Twoje skarpetki założył dziecku ?a to nie widział że duże są jakieśW ogóle nie uwierzycie. Rano młody się rozbudził jak go położyłam na drzemkę i potem chciałam go wziąć na spacer, marudził w łóżeczku jak się ogarnialam. No i stary przyszedł i mówi że weźmie go i jadą coś tam załatwić. To mówię ubierz mu chociaż skarpety bo już nie jest tak ciepło jak wczoraj... Ja schodzę żeby zobaczyć jak młody ubrany, a on mu założył nie dość że MOJE skarpetki to jeszcze brudne z wczoraj................. Nie mam słów, już się pożarlismy bo wlazl mi do łazienki (wciąż jeszcze nie mamy drzwi bo nie przyszły) jak siedziałam na tronie i chodzi teraz obruszony bo mu zwróciłam uwagę
PadłamW ogóle nie uwierzycie. Rano młody się rozbudził jak go położyłam na drzemkę i potem chciałam go wziąć na spacer, marudził w łóżeczku jak się ogarnialam. No i stary przyszedł i mówi że weźmie go i jadą coś tam załatwić. To mówię ubierz mu chociaż skarpety bo już nie jest tak ciepło jak wczoraj... Ja schodzę żeby zobaczyć jak młody ubrany, a on mu założył nie dość że MOJE skarpetki to jeszcze brudne z wczoraj................. Nie mam słów, już się pożarlismy bo wlazl mi do łazienki (wciąż jeszcze nie mamy drzwi bo nie przyszły) jak siedziałam na tronie i chodzi teraz obruszony bo mu zwróciłam uwagę
My mamy teraz biegunke i pediatra tez radzil Entrol, z tym, ze nie ma dla niemowlakow, wiec kupilismy Enteris w kropelkach-ten sam sklad.Mi koleżanka polecała Enterol na odwodnienie (tak zapobiegawczo mowila zeby kupic, ale nigdy nie mielismy biegunki i nie musialam podawac)
Widział... Jak mu powiedziałam że to moje to on, że jakie to ma znaczeniePoważnie Twoje skarpetki założył dziecku ?a to nie widział że duże są jakieś