Ważne, że cieplo w nóżki! Hanka zgubiła gdzieś kapciuszka na mieście będzie jeździć w jednym!Widział... Jak mu powiedziałam że to moje to on, że jakie to ma znaczenie
reklama
marta18691
Fanka BB :)
No to masakraWidział... Jak mu powiedziałam że to moje to on, że jakie to ma znaczenie
A jak z cukrem u Ciebie? ja tez podpalalam papierosy, nawet reguralnie i bylo to bardzo kontrolowane, fasfoody, kawe, alkohol… wszystko bylam w stanie ograniczyc. Ale cukru nie potrafie - i to jest moim zdaniem wlasnie uzaleznienieA ja nie rozumiem. Bo jak czegoś nie chce to tego nie robię i już. A jak ktoś chce to robić a udaje, że nie chce więc nigdy nie da rady.
Made my dayW ogóle nie uwierzycie. Rano młody się rozbudził jak go położyłam na drzemkę i potem chciałam go wziąć na spacer, marudził w łóżeczku jak się ogarnialam. No i stary przyszedł i mówi że weźmie go i jadą coś tam załatwić. To mówię ubierz mu chociaż skarpety bo już nie jest tak ciepło jak wczoraj... Ja schodzę żeby zobaczyć jak młody ubrany, a on mu założył nie dość że MOJE skarpetki to jeszcze brudne z wczoraj................. Nie mam słów, już się pożarlismy bo wlazl mi do łazienki (wciąż jeszcze nie mamy drzwi bo nie przyszły) jak siedziałam na tronie i chodzi teraz obruszony bo mu zwróciłam uwagę
Ja uwielbiam słodycze. Cista kocham. Umiem się powstrzymać kontroluje się chociaz jakbym miała być uzależniona to od słodyczy i od pizzy no i kawke lubięA jak z cukrem u Ciebie? ja tez podpalalam papierosy, nawet reguralnie i bylo to bardzo kontrolowane, fasfoody, kawe, alkohol… wszystko bylam w stanie ograniczyc. Ale cukru nie potrafie - i to jest moim zdaniem wlasnie uzaleznienie
G
gość _199
Gość
A ja się wam pochwałe, że młody druga noc z rzędu usnął sam w łóżeczku i teraz jak się przebudził, to go tylko po główce pogłaskałam przy kołysankach i spi dalej
Ja właśnie usypiam bo mloda przed 3 postanowiła wstać na pogawędki ;DA u nas wlasnie pobudka na nocne harcowanie
Ewq9
A u nas kiepsko. Brzydki mokry kaszel i gorączka do 38.5°. Dzwoniłam wczoraj do ośrodka wieczorem do pielęgniarki która go szczepiła (tylko ona była) i mówię że przed szczepieniem było wszystko okej i nagle w nocy po szczepieniu taki brzydki mokry kaszel i gorączka. Gorączka możliwe że po szczepieniu ale kaszel nie. Dzisiaj po 8 wsiadam z małym w auto i jadę do lekarki do ośrodka. Boje się strasznie tego wirusa rsv, chociaż katarku nie ma... W niedzielę był u nas brat z żoną i dziećmi i jeden jego syn (3.5 roku) chodzi do przedszkola i ciągle choruje... Ale ja jestem przewrażliwiona i staralam się żeby mały koło niego dużo nie przebywał ale wiadomo jak to dzieci.
reklama
rosenberg
Trzymam kciuki żeby było ok. Ale jak kaszle tylko bez katarku to pewnie niestety jakieś paskudztwo. Oby było ok!A u nas kiepsko. Brzydki mokry kaszel i gorączka do 38.5°. Dzwoniłam wczoraj do ośrodka wieczorem do pielęgniarki która go szczepiła (tylko ona była) i mówię że przed szczepieniem było wszystko okej i nagle w nocy po szczepieniu taki brzydki mokry kaszel i gorączka. Gorączka możliwe że po szczepieniu ale kaszel nie. Dzisiaj po 8 wsiadam z małym w auto i jadę do lekarki do ośrodka. Boje się strasznie tego wirusa rsv, chociaż katarku nie ma... W niedzielę był u nas brat z żoną i dziećmi i jeden jego syn (3.5 roku) chodzi do przedszkola i ciągle choruje... Ale ja jestem przewrażliwiona i staralam się żeby mały koło niego dużo nie przebywał ale wiadomo jak to dzieci.