reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Najgorsze to są rozmiary w sklepach.... Nie mówię o sobie bo nie jestem 34, ale mam koleżankę sama skóra i kości 174 wzrostu i ostatnio w zarze spodnie 38 miała za małe.... A nosi 34/36. Zresztą ja z Reserved czy mohito mam w szafie od XS do XXL. Ja wiem, już wiem, że to tylko rozmiar ale dla nastolatki...
Co Ty, że aż tak polecieli z rozmiarówką? 😱 Ja to w sumie dawno nic sobie nie kupowałam, to nawet nie wiem, ale prawda ja też w szafie mam różne rozmiary i czasem te "mniejsze" okazują się większe od tych "większych".

reklama
Najgorsze to są rozmiary w sklepach.... Nie mówię o sobie bo nie jestem 34, ale mam koleżankę sama skóra i kości 174 wzrostu i ostatnio w zarze spodnie 38 miała za małe.... A nosi 34/36. Zresztą ja z Reserved czy mohito mam w szafie od XS do XXL. Ja wiem, już wiem, że to tylko rozmiar ale dla nastolatki...
Ja nigdy takich problemów nie miałam jeśli chodzi o rozmiar, standardowo noszę 38 w każdym sklepie, koszulę czasem 40. np. Sinsay to brand dla nastolatek, więc te rozmiary są mniejsze.
Ale jako osoba, która miała zaburzenia odżywiania powiem tyle. Nie liczą się reklamy, laski z insta, itp to siedzi w głowie takiej dziewczyny. Nigdy moim motorem napędowym do rozwoju choroby nie były kobiety dookoła, tylko odbicie w lustrze.

Ja nigdy takich problemów nie miałam jeśli chodzi o rozmiar, standardowo noszę 38 w każdym sklepie, koszulę czasem 40. np. Sinsay to brand dla nastolatek, więc te rozmiary są mniejsze.
Ale jako osoba, która miała zaburzenia odżywiania powiem tyle. Nie liczą się reklamy, laski z insta, itp to siedzi w głowie takiej dziewczyny. Nigdy moim motorem napędowym do rozwoju choroby nie były kobiety dookoła, tylko odbicie w lustrze.
Też niestety byłam taka posrana w młodosci i potwierdzam, np koleżanki które miały naprawdę różne i większe rozmiary uważałam za bardzo ładne,

Dziewczyny czym zajmujecie swoje bąbelki 😂😂 mój to jakoś nie umie się ostatnio zająć sobą, 5 minut się pobawi i koniec, tylko chce raczkować, wstawać, wchodzić do zmywarki 😐😐😐

Mały ma już trzecią drzemkę a jest dopiero po 12 🤯 ale w nocy kiepsko spał a o 4 już koniec spania. Nie wiem czy to wina wczorajszego szczepienia czy czego... Gorączki nie ma, max 37,4. Ale w nocy zaczął kaszleć i słychać jakby się mu tak w środku odrywała flegma. A wczoraj było wszystko okej, lekarka osłuchała i nic nie było :(

W ogóle nie uwierzycie. Rano młody się rozbudził jak go położyłam na drzemkę i potem chciałam go wziąć na spacer, marudził w łóżeczku jak się ogarnialam. No i stary przyszedł i mówi że weźmie go i jadą coś tam załatwić. To mówię ubierz mu chociaż skarpety bo już nie jest tak ciepło jak wczoraj... Ja schodzę żeby zobaczyć jak młody ubrany, a on mu założył nie dość że MOJE skarpetki to jeszcze brudne z wczoraj................. Nie mam słów, już się pożarlismy bo wlazl mi do łazienki (wciąż jeszcze nie mamy drzwi bo nie przyszły) jak siedziałam na tronie 😂😂 i chodzi teraz obruszony bo mu zwróciłam uwagę

Mały ma już trzecią drzemkę a jest dopiero po 12 🤯 ale w nocy kiepsko spał a o 4 już koniec spania. Nie wiem czy to wina wczorajszego szczepienia czy czego... Gorączki nie ma, max 37,4. Ale w nocy zaczął kaszleć i słychać jakby się mu tak w środku odrywała flegma. A wczoraj było wszystko okej, lekarka osłuchała i nic nie było :(
Mokry kaszel może być też jak wydzielina z nosa spływa do gardła

W ogóle nie uwierzycie. Rano młody się rozbudził jak go położyłam na drzemkę i potem chciałam go wziąć na spacer, marudził w łóżeczku jak się ogarnialam. No i stary przyszedł i mówi że weźmie go i jadą coś tam załatwić. To mówię ubierz mu chociaż skarpety bo już nie jest tak ciepło jak wczoraj... Ja schodzę żeby zobaczyć jak młody ubrany, a on mu założył nie dość że MOJE skarpetki to jeszcze brudne z wczoraj................. Nie mam słów, już się pożarlismy bo wlazl mi do łazienki (wciąż jeszcze nie mamy drzwi bo nie przyszły) jak siedziałam na tronie 😂😂 i chodzi teraz obruszony bo mu zwróciłam uwagę
Made my day😂😂😂

reklama
Hahaha mistrz! Mój to tylko body raz tyłem na przód założył, a że się spieszyliśmy, to młody został z dekoltem na plecach 🙈 ale z moich skarpetek (zwłaszcza tych wyciętych stopek) też się śmieje, że są wielkości skarpet Czarka, zwłaszcza po praniu 😂

Do góry