Ja mialam taki, i u mnie super się sprawdzałUżywałyście coś takiego albo zamierzacie?
zastanawiam się na ile się to sprawdziKidsMe Gryzak do Podawania Pokarmu rozmiar L Limonkowy - Sklep internetowy Częstochowa OdNarodzin.pl
Gryzak do podawania pokarmu: rozmiar L kolor limonka Niezwykła konstrukcja produktu pozwala maluchowi na samodzielne odkrywanie nowych smaków, bez ryzyka …odnarodzin.pl
reklama
rosenberg
Fanka BB :)
Jejku ja tak samo. I słyszałam, że jak urodzę dziecko to będzie lepiej. Wcześniej miałam tak bolesne, że jak mają być jeszcze gorsze to ja dziękuję i się wymeldowuje z tej imprezyNo nie strasz! Słyszałam właśnie że to po porodzie są łagodniejsze ja zawsze pierwszego dnia umierałam z bólu
Karolina9933
Zazdroszczę Wam z tymi butelkami. U mnie synek stanowczo odmówił butelki kilka razy, także będę karmić piersią pewnie jeszcze z rok
rosenberg
U nas już przygotowane, to jest spoko na ząbkowanie bo można zimny owoc tam włożyć i to ulga dla dziąseł jestUżywałyście coś takiego albo zamierzacie?
zastanawiam się na ile się to sprawdziKidsMe Gryzak do Podawania Pokarmu rozmiar L Limonkowy - Sklep internetowy Częstochowa OdNarodzin.pl
Gryzak do podawania pokarmu: rozmiar L kolor limonka Niezwykła konstrukcja produktu pozwala maluchowi na samodzielne odkrywanie nowych smaków, bez ryzyka …odnarodzin.pl
G
gość _199
Gość
Mojego to na leżąco nie da się nosić od 3 miesiąca, bo się darłMi pediatra ostatnio powiedziała, że ładnie główkę trzyma, więc nie ma przeciwskazań, żeby go na prosto nosić, a ja się naczytałam w necie i myślałam, że coś źle robię, ale w sumie ile można nosić jak noworodka
rosenberg
Możesz spróbować z bboxem itp, podawanie dziecku butelki po 6 miesiącu jeśli wcześniej z niej nie piło to trochę uwstecznienie rozwoju, a może do kubeczków, słomek podejdzie inaczej i się udaZazdroszczę Wam z tymi butelkami. U mnie synek stanowczo odmówił butelki kilka razy, także będę karmić piersią pewnie jeszcze z rok
G
gość _199
Gość
Chce to kupićUżywałyście coś takiego albo zamierzacie?
No właśnie czytam tak bo już nie mogę wytrzymać mam łeb jak sklep tylko jest cały czas ee,mamama,bububu,aguga i to przez tetrę albo przez gryzak połączone z płaczem. No dzisiaj uśmierzył zwykły rumianek na tetrze ale to jest kosmos najgorszy okres. jeszcze temp dostał 39,2U nas już przygotowane, to jest spoko na ząbkowanie bo można zimny owoc tam włożyć i to ulga dla dziąseł jest
kupuje ugotowany brokuł też wejdzie!
rosenberg
Pamiętaj, że zabki mogą iść dluuugo... Lepiej się przyzwyczajać nasz młody też czasami w ciągu dnia wydaje dźwięki jak jeleń na rykowisku, rano był marudny i ewidentnie go bolało/swedzialo bo jeździł gryzakiem po dziąsłach jak szalony. Nawet ojciec stwierdził, że zeby jak nic. A biala kreseczka na dziąsle jest taka sama jak była 2 tyg temuNo właśnie czytam tak bo już nie mogę wytrzymać mam łeb jak sklep tylko jest cały czas ee,mamama,bububu,aguga i to przez tetrę albo przez gryzak połączone z płaczem. No dzisiaj uśmierzył zwykły rumianek na tetrze ale to jest kosmos najgorszy okres. jeszcze temp dostał 39,2
kupuje ugotowany brokuł też wejdzie!
reklama
no właśnie ile tej śliny ja już dzisiaj 3 razy go przebierałam chyba przestane końcu nie zmarzniewłaśnie czytałam do 31 ms mogą wychodzić a pediatra mi mówiła, że to ze 3 dni i się unormuje co za małpiszon....Pamiętaj, że zabki mogą iść dluuugo... Lepiej się przyzwyczajać nasz młody też czasami w ciągu dnia wydaje dźwięki jak jeleń na rykowisku, rano był marudny i ewidentnie go bolało/swedzialo bo jeździł gryzakiem po dziąsłach jak szalony. Nawet ojciec stwierdził, że zeby jak nic. A biala kreseczka na dziąsle jest taka sama jak była 2 tyg temu
podałam pedicetamol i śpi i już mu trochę spadła do 38,6 zobaczymy jak noc
ps dzisiaj rozmawiałam z mamą i powiedziałam jej że nie wiem jak ona przeżyła to u naszej szóstki