reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Załączniki

• Screenshot_20210709_213936_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210709_213936_com.android.chrome.jpg
    183 KB · Wyświetleń: 36
reklama
No nie strasz! Słyszałam właśnie że to po porodzie są łagodniejsze 😳 ja zawsze pierwszego dnia umierałam z bólu 🙄
Jejku ja tak samo. I słyszałam, że jak urodzę dziecko to będzie lepiej. Wcześniej miałam tak bolesne, że jak mają być jeszcze gorsze to ja dziękuję i się wymeldowuje z tej imprezy 🥵

Używałyście coś takiego albo zamierzacie?
zastanawiam się na ile się to sprawdzi
U nas już przygotowane, to jest spoko na ząbkowanie bo można zimny owoc tam włożyć i to ulga dla dziąseł jest

Mi pediatra ostatnio powiedziała, że ładnie główkę trzyma, więc nie ma przeciwskazań, żeby go na prosto nosić, a ja się naczytałam w necie i myślałam, że coś źle robię, ale w sumie ile można nosić jak noworodka 😂
Mojego to na leżąco nie da się nosić od 3 miesiąca, bo się darł 🙈

Zazdroszczę Wam z tymi butelkami. U mnie synek stanowczo odmówił butelki kilka razy, także będę karmić piersią pewnie jeszcze z rok
Możesz spróbować z bboxem itp, podawanie dziecku butelki po 6 miesiącu jeśli wcześniej z niej nie piło to trochę uwstecznienie rozwoju, a może do kubeczków, słomek podejdzie inaczej i się uda :D

U nas już przygotowane, to jest spoko na ząbkowanie bo można zimny owoc tam włożyć i to ulga dla dziąseł jest
No właśnie czytam tak bo już nie mogę wytrzymać mam łeb jak sklep tylko jest cały czas ee,mamama,bububu,aguga i to przez tetrę albo przez gryzak połączone z płaczem. No dzisiaj uśmierzył zwykły rumianek na tetrze ale to jest kosmos 😱 najgorszy okres. jeszcze temp dostał 39,2😞
kupuje ugotowany brokuł też wejdzie!

No właśnie czytam tak bo już nie mogę wytrzymać mam łeb jak sklep tylko jest cały czas ee,mamama,bububu,aguga i to przez tetrę albo przez gryzak połączone z płaczem. No dzisiaj uśmierzył zwykły rumianek na tetrze ale to jest kosmos 😱 najgorszy okres. jeszcze temp dostał 39,2😞
kupuje ugotowany brokuł też wejdzie!
Pamiętaj, że zabki mogą iść dluuugo... Lepiej się przyzwyczajać 😂 nasz młody też czasami w ciągu dnia wydaje dźwięki jak jeleń na rykowisku, rano był marudny i ewidentnie go bolało/swedzialo bo jeździł gryzakiem po dziąsłach jak szalony. Nawet ojciec stwierdził, że zeby jak nic. A biala kreseczka na dziąsle jest taka sama jak była 2 tyg temu 😂😂

reklama
Pamiętaj, że zabki mogą iść dluuugo... Lepiej się przyzwyczajać 😂 nasz młody też czasami w ciągu dnia wydaje dźwięki jak jeleń na rykowisku, rano był marudny i ewidentnie go bolało/swedzialo bo jeździł gryzakiem po dziąsłach jak szalony. Nawet ojciec stwierdził, że zeby jak nic. A biala kreseczka na dziąsle jest taka sama jak była 2 tyg temu 😂😂
no właśnie ile tej śliny ja już dzisiaj 3 razy go przebierałam chyba przestane końcu nie zmarznie😃właśnie czytałam do 31 ms mogą wychodzić 😱 a pediatra mi mówiła, że to ze 3 dni i się unormuje co za małpiszon....
podałam pedicetamol i śpi i już mu trochę spadła do 38,6 zobaczymy jak noc😟

ps dzisiaj rozmawiałam z mamą i powiedziałam jej że nie wiem jak ona przeżyła to u naszej szóstki 🤪

Do góry