reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

My mloda wozimy juz kilka dni w spacerówce i to na wpolsiedzaco. Wtedy jest względy spokoj bo wszystko widzi. Myślę że krzywdy tym sie nie zrobi tymbqrdziej ze spacer to godzina dwie. A nie cały dzień... zresztą u mnie moja bardzo lubi leżeć na kolanach na wpolsiedzqca lub nosic sie juz na rękach przodem do świata. Bo na płasko jest ryk. Wiec mysle ze teraz dzieciaki są na tyle stabilne ze krzywda im się nie stanie
Mi fizjo zakazała wozić go wpolsiedzaco

reklama
Nie ma za czym. ;/ ja po porodzie strasznie narzekam na miesiączki. Wcześniej bezbolesne i dość spoko a teraz bol brzucha dosc spory i mega obfite. Strasznie mnie męczą teraz
No nie strasz! Słyszałam właśnie że to po porodzie są łagodniejsze 😳 ja zawsze pierwszego dnia umierałam z bólu 🙄

Mi fizjo zakazała wozić go wpolsiedzaco
mi tak samo dopóki samo nie zacznie siadać inaczej to jest wymuszanie na dziecku, co lekarz to opinia 😂
aczkolwiek pokazała mi w czwartek, że mogę go trzymać na kolanach przodem ale na jednym półdupku a potem na drugim (w sensie tak trochę bokiem) żeby było symetrycznie drugą ręką podtrzymując obie jego ręce pod paszkami i tak samo nosić w sumie się sprawdza;)

Nie ma za czym. ;/ ja po porodzie strasznie narzekam na miesiączki. Wcześniej bezbolesne i dość spoko a teraz bol brzucha dosc spory i mega obfite. Strasznie mnie męczą teraz
O a to ja mam też na odwrót, ale w drugą stronę. Wcześniej zwijałam się z bólu, masa leków przeciwbólowych, termofor z wrzątkiem, pół dnia na kiblu i takie tam, a teraz już 2 okresy miałam i oba się nawet nie zapowiedziały :D leciutki ból brzucha jak na to co miałam pierwsze 2 dni i po sprawie także tak mogę mieć :D Jedyny minus, że z 5 dni po mam jeszcze plamienie, ale tak sobie myślę, że to może jeszcze się ureguluje ;)

My mloda wozimy juz kilka dni w spacerówce i to na wpolsiedzaco. Wtedy jest względy spokoj bo wszystko widzi. Myślę że krzywdy tym sie nie zrobi tymbqrdziej ze spacer to godzina dwie. A nie cały dzień... zresztą u mnie moja bardzo lubi leżeć na kolanach na wpolsiedzqca lub nosic sie juz na rękach przodem do świata. Bo na płasko jest ryk. Wiec mysle ze teraz dzieciaki są na tyle stabilne ze krzywda im się nie stanie
Mi pediatra ostatnio powiedziała, że ładnie główkę trzyma, więc nie ma przeciwskazań, żeby go na prosto nosić, a ja się naczytałam w necie i myślałam, że coś źle robię, ale w sumie ile można nosić jak noworodka 😂

reklama
Do góry