reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Moja tez sie wyrywa, albo kopie mnie po brzuchu jak karmie na lezaco. Tez mnie to wnerwia 😠 jeszcze dzisiaj znowu zaczely sie problemy z lewa piersia, masakra... tez mam dosc.
A swoja droga, tez dawno mlodej nie karmilam butelka. Jak byla dokarmiana to pieknie ciagnela, ale kto wie jak teraz jej pojdzie.
Mnie też młody tak kopie!!! 🙄 Solidne kopniaki w uda i w brzuch ida czasami jak karmie na leżąco. Teraz je, ale grzecznie leży. A czasem to jakby karate uprawiał 🙄🙄 myślałam, że to przez gazy bo często wtedy głośno pierdnie i na chwilę jest spokój.

reklama
Moja tez sie wyrywa, albo kopie mnie po brzuchu jak karmie na lezaco. Tez mnie to wnerwia 😠 jeszcze dzisiaj znowu zaczely sie problemy z lewa piersia, masakra... tez mam dosc.
A swoja droga, tez dawno mlodej nie karmilam butelka. Jak byla dokarmiana to pieknie ciagnela, ale kto wie jak teraz jej pojdzie.
Mnie kopie szczypie drapie 😂cały zestaw 😂😂

A ja mam szczerze dość, te wyrywanie się... Ciągle mysle sobie co będzie jak np wyląduje w szpitalu, co będzie jadla na psychice mi to siedzi strasznie... Sasiadka wraca za tydzień do pracy. I tragedię ma, młody ma rok i 3 miesiace i jest okropnym cycuchem. I stwierdziła, że wiedząc że wróci do pracy mogla karmic pol roku i by było łatwiej i dla niej i dla niego. Jest pielęgniarka i dyżury ma od 7 do 19 takze masakra
Przerąbane jednym słowem ale jak ma wrócić do pracy to mogła już wcześniej powoli po prostu spróbować odstawić wiem że ciężko jest...

To u mnie często tez tak jest. Nie sądziłam, że to norma. Z tego co czytałam na grupie na FB to często przechodzi koło 6 miesiąca
Tak u nas to samo, sciska piersi czasami tak bardzo... wsadzam jej wtedy mojego palca do lapki, ale moge tylko do jednej wiec druga i tak sciska ...

My dzisiaj podoytalismy na rehabilitacji czy mozemy przejsc na spacerowke? Bo Mlody placze w gondoli i musi cos widziec i generalnie ledwo sie juz miesci. I zdecydowanie nam Pani doradzila, zeby tak zrobic i nie ma przeszkod, zeby jezdzil na wpolsiedzaco. Bedzie jutro eksperyment.

My dzisiaj podoytalismy na rehabilitacji czy mozemy przejsc na spacerowke? Bo Mlody placze w gondoli i musi cos widziec i generalnie ledwo sie juz miesci. I zdecydowanie nam Pani doradzila, zeby tak zrobic i nie ma przeszkod, zeby jezdzil na wpolsiedzaco. Bedzie jutro eksperyment.
U nas tak samo powiedziala o nosidle jak powiedzielismy ze chusta jest problematyczna. Doradzila tylko zeby skonsultowac w takim specjalnym sklepie jakie nosidlo i jak wiazac, ale to juz olalismy bo bylismy nastawieni na konkretne ktore testowalismy. Daj znac jak tam sie udaje ze spacerowka. U nas w foteliku jak jezdzi to jest super, wiec licze bardzo na spacerowke. Choc w gondoli sie juz uspokoila :)

Moja nowa kiecka🤭

Załączniki

• photocollage_20217920121399.jpg
    photocollage_20217920121399.jpg
    175,1 KB · Wyświetleń: 80
Hmmm to ciekawe jak to będzie u mnie. Jedyny minus to taki, że pewnie miesiączka niedługo powróci 🙄 nie tęsknię za nią! 🙈
Nie ma za czym. ;/ ja po porodzie strasznie narzekam na miesiączki. Wcześniej bezbolesne i dość spoko a teraz bol brzucha dosc spory i mega obfite. Strasznie mnie męczą teraz

reklama
My mloda wozimy juz kilka dni w spacerówce i to na wpolsiedzaco. Wtedy jest względy spokoj bo wszystko widzi. Myślę że krzywdy tym sie nie zrobi tymbqrdziej ze spacer to godzina dwie. A nie cały dzień... zresztą u mnie moja bardzo lubi leżeć na kolanach na wpolsiedzqca lub nosic sie juz na rękach przodem do świata. Bo na płasko jest ryk. Wiec mysle ze teraz dzieciaki są na tyle stabilne ze krzywda im się nie stanie

Do góry