reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Załączniki

• Screenshot_20210709_213936_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210709_213936_com.android.chrome.jpg
    183 KB · Wyświetleń: 39
reklama
No nie strasz! Słyszałam właśnie że to po porodzie są łagodniejsze 😳 ja zawsze pierwszego dnia umierałam z bólu 🙄
Jejku ja tak samo. I słyszałam, że jak urodzę dziecko to będzie lepiej. Wcześniej miałam tak bolesne, że jak mają być jeszcze gorsze to ja dziękuję i się wymeldowuje z tej imprezy 🥵

Używałyście coś takiego albo zamierzacie?
zastanawiam się na ile się to sprawdzi
U nas już przygotowane, to jest spoko na ząbkowanie bo można zimny owoc tam włożyć i to ulga dla dziąseł jest

Mi pediatra ostatnio powiedziała, że ładnie główkę trzyma, więc nie ma przeciwskazań, żeby go na prosto nosić, a ja się naczytałam w necie i myślałam, że coś źle robię, ale w sumie ile można nosić jak noworodka 😂
Mojego to na leżąco nie da się nosić od 3 miesiąca, bo się darł 🙈

Zazdroszczę Wam z tymi butelkami. U mnie synek stanowczo odmówił butelki kilka razy, także będę karmić piersią pewnie jeszcze z rok
Możesz spróbować z bboxem itp, podawanie dziecku butelki po 6 miesiącu jeśli wcześniej z niej nie piło to trochę uwstecznienie rozwoju, a może do kubeczków, słomek podejdzie inaczej i się uda :D

U nas już przygotowane, to jest spoko na ząbkowanie bo można zimny owoc tam włożyć i to ulga dla dziąseł jest
No właśnie czytam tak bo już nie mogę wytrzymać mam łeb jak sklep tylko jest cały czas ee,mamama,bububu,aguga i to przez tetrę albo przez gryzak połączone z płaczem. No dzisiaj uśmierzył zwykły rumianek na tetrze ale to jest kosmos 😱 najgorszy okres. jeszcze temp dostał 39,2😞
kupuje ugotowany brokuł też wejdzie!

No właśnie czytam tak bo już nie mogę wytrzymać mam łeb jak sklep tylko jest cały czas ee,mamama,bububu,aguga i to przez tetrę albo przez gryzak połączone z płaczem. No dzisiaj uśmierzył zwykły rumianek na tetrze ale to jest kosmos 😱 najgorszy okres. jeszcze temp dostał 39,2😞
kupuje ugotowany brokuł też wejdzie!
Pamiętaj, że zabki mogą iść dluuugo... Lepiej się przyzwyczajać 😂 nasz młody też czasami w ciągu dnia wydaje dźwięki jak jeleń na rykowisku, rano był marudny i ewidentnie go bolało/swedzialo bo jeździł gryzakiem po dziąsłach jak szalony. Nawet ojciec stwierdził, że zeby jak nic. A biala kreseczka na dziąsle jest taka sama jak była 2 tyg temu 😂😂

reklama
Pamiętaj, że zabki mogą iść dluuugo... Lepiej się przyzwyczajać 😂 nasz młody też czasami w ciągu dnia wydaje dźwięki jak jeleń na rykowisku, rano był marudny i ewidentnie go bolało/swedzialo bo jeździł gryzakiem po dziąsłach jak szalony. Nawet ojciec stwierdził, że zeby jak nic. A biala kreseczka na dziąsle jest taka sama jak była 2 tyg temu 😂😂
no właśnie ile tej śliny ja już dzisiaj 3 razy go przebierałam chyba przestane końcu nie zmarznie😃właśnie czytałam do 31 ms mogą wychodzić 😱 a pediatra mi mówiła, że to ze 3 dni i się unormuje co za małpiszon....
podałam pedicetamol i śpi i już mu trochę spadła do 38,6 zobaczymy jak noc😟

ps dzisiaj rozmawiałam z mamą i powiedziałam jej że nie wiem jak ona przeżyła to u naszej szóstki 🤪

Do góry