reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Widze, ze tu same pozytywne watki, a u nas tragedia-nie chce jesc mleka ani oic wody, w Dzien slabo z drzemkami a noce tragiczne i od 4 juz pora na zabawe. Czy to jest kumulacja upalu plus jakis skok? W srode 15 tydzien konczymy.

Czy jest tu jeszcze mama jakiegos maluszka, ktory nadal nie chce lezec na brzuchu?
My mamy podwyzszone napiecie i chodzimy na rehabilitacje. Oczywiscie probujemy cwiczyc w domu-ale lezenie na brzuchu jest nadal dramatem🙈 Juz nie wiem co robic, bo mam wrazenie, ze jest gorzej a nie lepiej.

Czy jest tu jeszcze mama jakiegos maluszka, ktory nadal nie chce lezec na brzuchu?
My mamy podwyzszone napiecie i chodzimy na rehabilitacje. Oczywiscie probujemy cwiczyc w domu-ale lezenie na brzuchu jest nadal dramatem🙈 Juz nie wiem co robic, bo mam wrazenie, ze jest gorzej a nie lepiej.
Biedny 🥺 ale jak chodzicie na rehabilitację to na pewno w końcu zalapie brzuszkowanie. Z takimi maluchami trzeba cierpliwości

Mój też nie lubił, dopiero jak się zaczął obracać, i podnosić na przedramionach to jakoś ogarnął, że lepiej świat widzi. Ale on już ma 21 tygodni, więc jeszcze macie czas :)
Faktycznie może to być skok + upały. Pilnuj tylko żeby chociaż trochę pił, być może jednak tyle mu wystarcza. w takie upały człowiek nie ma na nic ochoty, ja sama dzisiaj zjadłam miskę płatków i dwa kolaczyki.

reklama
Do góry