reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
50m2 to dużo 🙈 wcześniej mieszkaliśmy na wynajmie na 32m2. Teraz przejściowo pomiędzy tamtym a naszym jesteśmy na 40m2 :D i dla nas w porównaniu do tamtego to ogromna przestrzeń 🤭
Dwa pokoje + salon to ok dla naszej trójki, ale drugiego dziecka na tym metrażu bym nie chciała. Zawsze wychodziłam z założenia, że dziecko musi mieć swój pokój, a ze swojej sypialni nie zrezygnuje na rzecz spania w dużym pokoju 🙈

Dwa pokoje + salon to ok dla naszej trójki, ale drugiego dziecka na tym metrażu bym nie chciała. Zawsze wychodziłam z założenia, że dziecko musi mieć swój pokój, a ze swojej sypialni nie zrezygnuje na rzecz spania w dużym pokoju 🙈
Ja też w sumie wolę trochę przestrzeni, ale sama mieszkałam do 10rż w pokoju z rodzicami, mój brat miał przerobiony kawałek kuchni na pokoj i postawiona ściankę działowa, mieściły mu się tam materac, wąska szafa i biurko. I metraż mieliśmy 40m2. Potem dopiero nas wywiało do mieszkania po dziadkach, które było ogromne. W sumie dlatego jak sobie przypomnę te czasy jak byłam mała i mieliśmy takie malutkie to mieszkanko to wszystko mi się wydaje duże 🤪 teraz to co wykańczamy też, ale w sumie stary chciał takie wielkie, a szkoda było nie kupić bo cena wyjątkowo okazyjna, więc się zgodziłam. 🤭

Dziewczyny u nas kuchnia z Ikei wyszła około 14tys. a w tym już zmywarka za około 1800 zł i zlew +bateria jakiś 1000zl. Resztę sprzętów dokupujemy oddzielnie. Tyle że kuchnia jest w kształcie litery L i zrezygnowaliśmy z wyspy. Bo stwierdziłam że za dużo przestrzeni nam zabierze 🙈a salon mamy z kuchnią około 40m.

Dziewczyny u nas kuchnia z Ikei wyszła około 14tys. a w tym już zmywarka za około 1800 zł i zlew +bateria jakiś 1000zl. Resztę sprzętów dokupujemy oddzielnie. Tyle że kuchnia jest w kształcie litery L i zrezygnowaliśmy z wyspy. Bo stwierdziłam że za dużo przestrzeni nam zabierze 🙈a salon mamy z kuchnią około 40m.
U nas też właśnie w literę L plus wyspa. My na ikee się wypielismy bo mieliśmy termin ja projektowanie online i nikt nie zadzwonił, a po 40 minutach projektant napisał, że probiwal się skontaktować i mu się nie udało... A my dzwoniliśmy już wcześniej na infolinię 🥴 ja jak zwykle uniosłam się dumą, powiedziałam że ide do konkurencji i żeby mi zwrocili hajs 😂

U nas też właśnie w literę L plus wyspa. My na ikee się wypielismy bo mieliśmy termin ja projektowanie online i nikt nie zadzwonił, a po 40 minutach projektant napisał, że probiwal się skontaktować i mu się nie udało... A my dzwoniliśmy już wcześniej na infolinię 🥴 ja jak zwykle uniosłam się dumą, powiedziałam że ide do konkurencji i żeby mi zwrocili hajs 😂
Ale z tego co pisałaś to też udało Wam się znaleźć stolarza w na prawdę super cenie👍nam w sumie w Ikei wyszło najtaniej no i z gwarancją podobno nie ma problemu.

No to sporo😁

Mój chłopak jakoś szybciej się rozwija niż dziewczynki ładnie trzyma butelkę jakieś zabawki i nawet mama mówi co mnie zdziwiło pierwszy raz mu wyszło jak 4miesiace skończył może przez to że dużo do niego mówię 🤣

Załączniki

• IMG_20210621_144247328_HDR.jpg
    IMG_20210621_144247328_HDR.jpg
    2,9 MB · Wyświetleń: 89
reklama
Do góry