E mój też mówi i to już od dawna, ale nie jest to pewnie świadome tylko najczęściej tak mu wychodzi jak głuży zresztą każdy słyszy co chce usłyszeć, wiadomoTwój mlody to istny geniusz nawet mama mówi
reklama
marta18691
Fanka BB :)
No najlepiej w nocy mu wychodzi jak chce mleko wsumie dużo razy do niego mówię mamaa on ppwatrza potemTwój mlody to istny geniusz nawet mama mówi
Dziewczyny, u mnie jedna piers twarda i troche bolesna, wyczuwam w niej kanaliki mlekowe, w porównaniu do drugiej, która jest mięciutka i tam nic nie czuje. Zastanawiam sie czy jakiś zastój się nie zrobił, a może to początku stanu zapalnego?... Jakieś rady? Czy którejś z Was się kiedyś coś takiego zrobiło?
Nawet nie wiem skąd mogłoby sie to wziąć.. zawsze przystawiam do obu piersi. Więc nie ma takiej możliwości, żeby jedna była zbyt długo przepełniona. Teraz upały i mam wentylator w pokoju, a zazwyczaj zasypiam z jedną piersią na wierzchu - możliwe że to jest przyczyną ? :/ w sumie wentylator cyrkuluje powietrze w pokoju, nie chłodzi go. Córka kopie sie ostatnio przy karmieniu, ale myśle że to kwestia upałów. Jest nam dość gorąco przytulać się..
Nawet nie wiem skąd mogłoby sie to wziąć.. zawsze przystawiam do obu piersi. Więc nie ma takiej możliwości, żeby jedna była zbyt długo przepełniona. Teraz upały i mam wentylator w pokoju, a zazwyczaj zasypiam z jedną piersią na wierzchu - możliwe że to jest przyczyną ? :/ w sumie wentylator cyrkuluje powietrze w pokoju, nie chłodzi go. Córka kopie sie ostatnio przy karmieniu, ale myśle że to kwestia upałów. Jest nam dość gorąco przytulać się..
G
gość _199
Gość
Dziewczyny orientujecię się ile jest ważne skierowanie do specjalisty?
Przystawaj jak najwięcej do tej piersi. U mnie czasami tez robi się taka, wtedy więcej przstawiam ją do tej właśnie.Dziewczyny, u mnie jedna piers twarda i troche bolesna, wyczuwam w niej kanaliki mlekowe, w porównaniu do drugiej, która jest mięciutka i tam nic nie czuje. Zastanawiam sie czy jakiś zastój się nie zrobił, a może to początku stanu zapalnego?... Jakieś rady? Czy którejś z Was się kiedyś coś takiego zrobiło?
Najważniejsze, że chodzisz na rehabilitację. Zobaczysz, że niedługo załapie trzymanie glowki. Będzie dobrze! Ćwicz jak najwięcej. Rób krótkie rundki na brzuchu. Wstyd ale moja najlepiej podnosiła glowke jak ja ogladalam telewizjęCzy jest tu jeszcze mama jakiegos maluszka, ktory nadal nie chce lezec na brzuchu?
My mamy podwyzszone napiecie i chodzimy na rehabilitacje. Oczywiscie probujemy cwiczyc w domu-ale lezenie na brzuchu jest nadal dramatem Juz nie wiem co robic, bo mam wrazenie, ze jest gorzej a nie lepiej.
Ja kiedyś czytałam, że dopóki istnieje przyczyna i cel jego wystawienia. Ale niegdy nie sprawdzałam. Ostatnio w luxmedzie jakiś koleś pytał na recepcji to powiedziała, że 6 miesięcy.Dziewczyny orientujecię się ile jest ważne skierowanie do specjalisty?
dokładnie, nasza tez bardzo nie lubiła, w końcu załapała. Co prawda akurat po tym jak nam fizjo pokazała jak ją kłaść (wysyłałam zdjęcie jakiś czas temu w tym wątku) - ale jeśli u fizjoterapeuty wyraża take samo niezadowolenie to pewnie wszystko robicie dobrze, może to to napięcie mięśniowe. Dostaliście odpowiednie rady odnosnie pielęgnacji (jak trzymać, przenosić itd.) dziecka tak żeby redukować napięcie?Najważniejsze, że chodzisz na rehabilitację. Zobaczysz, że niedługo załapie trzymanie glowki. Będzie dobrze! Ćwicz jak najwięcej. Rób krótkie rundki na brzuchu. Wstyd ale moja najlepiej podnosiła glowke jak ja ogladalam telewizję
reklama
ja np. na paru weselach byłam w kombinezonie mam taki ładny, super się prezentujeJestsm po 2 dawce. Oby wszystko było dobrze. Byliśmy w Gdańsku i nie kupilam sukienki... Chyba pojde goła.