G
gość _199
Gość
Zazwyczaj i tak tego nie robięPrzynajmniej mniej do sprzątania masz ja to muszę 150metrow sprzątać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zazwyczaj i tak tego nie robięPrzynajmniej mniej do sprzątania masz ja to muszę 150metrow sprzątać
Ja też skorzystałam z opcji : drzemka z dzieckiemDzisiaj wygrałam los na loterii, dwie moje dziewczyny razem poszły na drzemkę. Także skorzystałam i ja Niczego nie żałuję
Biedny ale jak chodzicie na rehabilitację to na pewno w końcu zalapie brzuszkowanie. Z takimi maluchami trzeba cierpliwościCzy jest tu jeszcze mama jakiegos maluszka, ktory nadal nie chce lezec na brzuchu?
My mamy podwyzszone napiecie i chodzimy na rehabilitacje. Oczywiscie probujemy cwiczyc w domu-ale lezenie na brzuchu jest nadal dramatem Juz nie wiem co robic, bo mam wrazenie, ze jest gorzej a nie lepiej.
Mój też nie lubił, dopiero jak się zaczął obracać, i podnosić na przedramionach to jakoś ogarnął, że lepiej świat widzi. Ale on już ma 21 tygodni, więc jeszcze macie czasCzy jest tu jeszcze mama jakiegos maluszka, ktory nadal nie chce lezec na brzuchu?
My mamy podwyzszone napiecie i chodzimy na rehabilitacje. Oczywiscie probujemy cwiczyc w domu-ale lezenie na brzuchu jest nadal dramatem Juz nie wiem co robic, bo mam wrazenie, ze jest gorzej a nie lepiej.
Mój mały lubi na brzuszku leżećCzy jest tu jeszcze mama jakiegos maluszka, ktory nadal nie chce lezec na brzuchu?
U nas 4miesiace i 16dniWidze, ze tu same pozytywne watki, a u nas tragedia-nie chce jesc mleka ani oic wody, w Dzien slabo z drzemkami a noce tragiczne i od 4 juz pora na zabawe. Czy to jest kumulacja upalu plus jakis skok? W srode 15 tydzien konczymy.
Twój mlody to istny geniusz nawet mama mówiMój mały lubi na brzuszku leżeć