reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Noo rozumiem 😀 ja ciągle w remoncie jestem mi się wydaje hahaha 😂 5 lat temu kupiliśmy tu mieszkanie deweloperke. Wszystko zrobiliśmy. Teraz w zimę robiliśmy dość duży remont 😂zylam w gruzie 😀 jeszcze muszę wymienić kuchnie na biala, i zrobić sciane za telewizorem ale wizji brak 😀 ja generalnie lubie mieszkania niezagracone 😂jak najmniej rzeczy. Bialo jasno 😀 a najbardziej jestem zadowolona, że postawiłam na swoim i mam dotykowe wlaczniki światła! Teraz wszyscy od nas też wymieniają bo tak im się podobają
Ja też tak uwielbiam, jak najmniej, ale dostaliśmy mieszkanie po babci od mojego, więc w każdym pokoju były meblościanki, pełno bibelotów, stare obrazy itp. więc zanim ją ogarnę to mieszkanie , to lata mina 🤣

Noo rozumiem 😀 ja ciągle w remoncie jestem mi się wydaje hahaha 😂 5 lat temu kupiliśmy tu mieszkanie deweloperke. Wszystko zrobiliśmy. Teraz w zimę robiliśmy dość duży remont 😂zylam w gruzie 😀 jeszcze muszę wymienić kuchnie na biala, i zrobić sciane za telewizorem ale wizji brak 😀 ja generalnie lubie mieszkania niezagracone 😂jak najmniej rzeczy. Bialo jasno 😀 a najbardziej jestem zadowolona, że postawiłam na swoim i mam dotykowe wlaczniki światła! Teraz wszyscy od nas też wymieniają bo tak im się podobają
To ja podobnie, też lubię jasno i jak najmniej rzeczy. Najchętniej wszystko pochowane :D

Ja też tak uwielbiam, jak najmniej, ale dostaliśmy mieszkanie po babci od mojego, więc w każdym pokoju były meblościanki, pełno bibelotów, stare obrazy itp. więc zanim ją ogarnę to mieszkanie , to lata mina 🤣
Mam to samo. My zostaliśmy w moim rodzinnym domu, a wszyscy się wyprowadzili,a mam 3 siostry. Także mieszkaliśmy tu w 6 osób, każdy wziął co chciał i się wyprowadził a reszta została🙈

reklama
No dla mnie to absurd, że te ceny tak wyglądają . Przeciętnego człowieka na mieszkanie nie stać.
Tak jest. Nam się udało bo sprzedawaliśmy mieszkanie moich rodziców, więc miałam ponad połowę kwoty. Gdyby nie to, pewnie musielibyśmy wziąć kredyt na 150 lat i kupić 2x mniejsze. 🙈

Do góry