Dzieciaczki zaczynają siadać z czworaka i to prawidłowe jest. Wiadomo coraz więcej będą się podrywać, próbować. Moim zdaniem nie jest to gotowość żeby posadzić dziecko niestabilne w foteliku do karmienia czy w spacerówce. Ewentualnie pozyzja pol leżąca. Nie ma co przyspieszać niektórych spraw. Jak najwięcej dziecko powinno lezec, rolowowac się i zdobywać umiejętnościAle on siada bez rąk jak mam go w pozycji półleżącej, chociażby w bujaku sam siedzi, jak leży plackiem to się za ręce podciąga.
reklama
U mnie kilka dni temu tak było że co 2 h albo co 1 h. Teraz wróciło do normy. Z mezem uważamy ze tylko hanka nie odczuwa upałów bo teraz spi pierwszy snem do 3Ja nie wiem czy to kwestia upałów czy po prostu mu się poprzestawiało bo już od jakiegoś czasu tak mamy, ale u nas pobudki co max 2h w nocy.
Dzisiaj ma być 35 stopni u nas...... odczuwalna pewnie 40
Mi się aż plakac chce jedziemy do Gdańska dzis ale tam te same badziewie co u nasmy w niedziele na komunie a za 2 tyg na wesele i tez nic nie mam
Michalina_25
Fanka BB :)
u nas dzisiaj cały czas kręcenie, popłakiwanie, za gorąco mu jest bo włoski az wilgotne Otwarte okno nic nie daje bo nawet w nocy duchota na dworze.Ja nie wiem czy to kwestia upałów czy po prostu mu się poprzestawiało bo już od jakiegoś czasu tak mamy, ale u nas pobudki co max 2h w nocy.
Dzisiaj ma być 35 stopni u nas...... odczuwalna pewnie 40
Michalina_25
pochwal sie jak coś znajdziesz bo jak nie mam nawet pomysłu co bym miała kupic dwie galerie obskoczyłam i nic mi nie podchodziMi się aż plakac chce jedziemy do Gdańska dzis ale tam te same badziewie co u nas
marta18691
Za szybko do siadaniaMłody opanował siedzenie, teraz już z leżenia porywa się do siadu jak dam mu rączki, jak siedzi w bujaku to też już siada
I co teraz normalnie mogłabym go wsadzić do krzesełka na karmienie, albo podwyższyć oparcie w gondoli?
rosenberg
W sumie u nas uchylone okno całą noc i nawet trochę zawiewa chłodku. Ale o 5 rano zaczyna się duchotau nas dzisiaj cały czas kręcenie, popłakiwanie, za gorąco mu jest bo włoski az wilgotne Otwarte okno nic nie daje bo nawet w nocy duchota na dworze.
Karolina9933
Super oby tak dalejWszystkie firmy wycenialy nam kuchnie na 15-20 tys, a znaleźliśmy w końcu po znajomosci stolarza i wycenił nam na 12tys w końcu coś do przodu idzie
reklama
rosenberg
Na szczęście chatę nam wykańcza nasz bardzo dobry ziomek i w miesiąc ma się wyrobić, nie licząc położenia paneli do końca lipca powinno być wszystko zrobione już się nie mogę doczekaćSuper oby tak dalej