reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ale on siada bez rąk jak mam go w pozycji półleżącej, chociażby w bujaku sam siedzi, jak leży plackiem to się za ręce podciąga.
Dzieciaczki zaczynają siadać z czworaka i to prawidłowe jest. Wiadomo coraz więcej będą się podrywać, próbować. Moim zdaniem nie jest to gotowość żeby posadzić dziecko niestabilne w foteliku do karmienia czy w spacerówce. Ewentualnie pozyzja pol leżąca. Nie ma co przyspieszać niektórych spraw. Jak najwięcej dziecko powinno lezec, rolowowac się i zdobywać umiejętności

reklama
Ja nie wiem czy to kwestia upałów czy po prostu mu się poprzestawiało bo już od jakiegoś czasu tak mamy, ale u nas pobudki co max 2h w nocy.

Dzisiaj ma być 35 stopni u nas...... ☠️ odczuwalna pewnie 40
U mnie kilka dni temu tak było że co 2 h albo co 1 h. Teraz wróciło do normy. Z mezem uważamy ze tylko hanka nie odczuwa upałów bo teraz spi pierwszy snem do 3 😂

Ja nie wiem czy to kwestia upałów czy po prostu mu się poprzestawiało bo już od jakiegoś czasu tak mamy, ale u nas pobudki co max 2h w nocy.

Dzisiaj ma być 35 stopni u nas...... ☠️ odczuwalna pewnie 40
u nas dzisiaj cały czas kręcenie, popłakiwanie, za gorąco mu jest bo włoski az wilgotne 😖 Otwarte okno nic nie daje bo nawet w nocy duchota na dworze.

reklama
Do góry