Sylwia99
Fanka BB :)
Jezioro uścimowskie, jak się nie mylę. Jest tu ogólnie ośrodek wypoczynkowy leśna ryba. Park linowy, restauracja, domki letniskowe.A co to za jeziorko?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jezioro uścimowskie, jak się nie mylę. Jest tu ogólnie ośrodek wypoczynkowy leśna ryba. Park linowy, restauracja, domki letniskowe.A co to za jeziorko?
O kurde u nas w domu tak duszno że 3wiatraki chodza w dzień i w nocyCzesc ciotki. My już po chrzcinach, wczoraj byl wielki dzień. Mloda spala tylko jedna drzemkę przez cały dzień, ale nie plakala ani razu. W kościele cala msza przegadana przez nia i zero płaczu. Uśmiechu bylo tyle ze aż bylam zdziwiona... pogoda az za bardzo dopisała bo 33 stopnie na dworze, ale w lokalu super bo lekko klima puszczona. Tyle ze matka od klimy dzis ledwo zyje bo zapalenie krtani chyba. Dzis wizyta u lekarza czeka ;D
Ja czuję się jak płynę masakra!!!O kurde u nas w domu tak duszno że 3wiatraki chodza w dzień i w nocy
my w niedziele na komunie a za 2 tyg na wesele i tez nic nie mamDzisiaj mamy z mezem 2 dawkę pfizer, boje się!!! W sobote jedziemy na wesele a nie mam żadnej sukienki. Nic mi się nie podoba. Tzn co mi się podoba to niestety na szczupłe dziewczyny
Generalnie zasada jest taka, że dziecko powinno samo siadać. Hanka za ręce tez sie podnosi do siedzenia ale to moim zdaniem nie jest gotowość do siaduMłody opanował siedzenie, teraz już z leżenia porywa się do siadu jak dam mu rączki, jak siedzi w bujaku to też już siada
I co teraz normalnie mogłabym go wsadzić do krzesełka na karmienie, albo podwyższyć oparcie w gondoli?
Ja nie wiem czy to kwestia upałów czy po prostu mu się poprzestawiało bo już od jakiegoś czasu tak mamy, ale u nas pobudki co max 2h w nocy.Jak wasze dzieciaczki śpią w tych upałach? U nas tragedia, jestem zombi dzisiaj
Ale on siada bez rąk jak mam go w pozycji półleżącej, chociażby w bujaku sam siedzi, jak leży plackiem to się za ręce podciąga.Generalnie zasada jest taka, że dziecko powinno samo siadać. Hanka za ręce tez sie podnosi do siedzenia ale to moim zdaniem nie jest gotowość do siadu